Haaveissa uusi kevättukka? Neljä hiustyyliä on nyt ylitse muiden - Tyyli - Ilta-Sanomat

Haaveissa uusi kevättukka? Neljä hiustyyliä on nyt ylitse muiden

Mietitkö uutta kevättyyliä? Miten olisi pinkki polkka tai huoleton lettikampaus? Hiustrendit vaihtuvat nykyään niin nopeasti, että kampaajienkin on vaikea pysyä mukana. Neljä kampausta on nyt kuitenkin ylitse muiden.

Olisiko tämä uusi kevättukkasi? Vaalea pinkki polkka on nyt muotia.­

31.3.2019 11:35

Ennen hiustrendit vaihtuivat pari kertaa vuodessa, mutta nykyään ne uudistuvat uskomattoman vauhdikkaasti – kiitos erityisesti Instagramin ja Pinterestin.

– Nykyään vähän kaikki on in ja pop, riippuen siitä, mitä kuvapalveluissa julkaistaan tai minkälaisissa hiuksissa joku kävelee muotilavalla. Uusi trendi syntyy yhtä nopeasti, kun joku lataa uuden kuvan Instagramiin, alalla pitkään työskennellyt kampaaja Anna Olenius sanoo.

On kuitenkin muutamia tyylejä, jotka Olenius nostaa tämän hetken kuumimmiksi.

1. Letti 2.0

Erilaiset kolmiulotteiset 3D- ja DNA-letit tuovat hyvää vaihtelua ja ekstraa perinteisten ranskanlettien jälkeen. Kampauksessa osa hiuksista voi myös olla ponnarilla ja loput letillä, jolloin kokonaisuus on kiinnostava.

2. Luonnollisuus

Suosituimmat kampaukset ovat nyt luonnollisia. Hiuksia ei tupeerata isoiksi, vaan kampaukset ovat siistejä ja sileitä. Niissä saattaa olla myös pientä lainetta. Tällä hetkellä in ovat sileät ponnarit.

3. Kupari ja pinkki

Kupari vaaleana, heleänä tai kirkkaana on tämän hetken suurimpia trendejä hiusten värjäyksessä. Pinkin erilaiset sävyt ovat myös suosittuja. Iso hitti on metallisen ja vaalean pinkin sekoitus, joka yhdistetään tyvikasvuun. Ruskeista suosittuja ovat lämpimät sävyt, kuten suklaanruskea yhdistettynä vaaleaan.

4. Siisti polkka tai rikottu pitkä

Leikkauksessa suosituin on tiukka ja sileä polkkamalli, jossa on keskijakaus tai syvä sivujakaus. Pitkissä tai puolipitkissä hiuksissa suosittu on 70-luvun henkeä huokuva shag-leikkaus, joka on hyvin rikottu. Tyylikäs on myös rikottu ja todella lyhyt otsatukka, joka näyttää vähän kuin itse leikatulta. Se toimii hyvin lyhyessä polkkatukassa.

Lue lisää:

Nyt tulee helppo lettikampaus, jolla ohuetkin hiukset saa näyttämään paksuilta – katso video-ohjeet

Miten ohuet hiukset saa näyttämään paksummilta? Ekokampaaja kertoo

6 simppeliä kikkaa, joilla palautat kauniin kiillon hiuksiin

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?