Helsinkiläinen Veronica, 24, kannustaa kurvikkailla kuvillaan kaikenkokoisia naisia pukeutumaan bikineihin – hurja suosio Instagramissa

Veronica jakoi vinkkinsä kurvikkaan naisen bikinityyliin.

Veronica julkaisee aitoja ja rehellisiä bikinikuvia.

28.3.2019 19:00

Aurinkoisessa Australiassa on mitä parhaimmat bikinikelit, ja sen tietää myös helsinkiläinen Veronica Hirvilammi.

24-vuotias Veronica muutti Australiaan viime syksynä working holiday -viisumilla tarkoituksenaan työskennellä ja matkustaa maassa.

Työnteon ja matkustelun ohessa Veronica on viettänyt aikaa rannalla lisäten sosiaaliseen mediaan aktiivisesti kuvia itsessään bikineissä.

Kurvikkaan naisen itsevarmat bikinikuvat ovat tuoneet nopeasti hurjat seuraajamäärät. Veronicalla on tällä hetkellä Instagramissa yli 113 000 seuraajaa.

Kuvat keräävät ylistystä ympäri maailman ja seuraajien joukossa on myös maailmankuulu plusmalli Ashley Graham.

–Haluan jakaa positiivista sanomaa ihmisille, jotta heille tulee hyvä mieli. Itse aina motivoidun teksteistä ja sen takia haluan itse niitä kirjoittaa, Veronica kertoo.

Veronica ei kuitenkaan ole ollut aina yhtä itsevarma – päinvastoin. Nuori nainen kärsi vielä muutama vuosi sitten heikosta itsetunnosta. Epävarmoissa ajatuksissa vellomiselle oli kuitenkin laitettava piste.

– Päätin yhtenä päivänä, että en halua olla onneton ja lakkasin käymästä vaa'alla. Lihoin yli 10 kiloa ja olen onnellisempi kuin koskaan. Nykyään en edes koe itseäni rohkeaksi jakaessani bikinikuvia. Se tuntuu helpolta, koska olen sujut oman vartaloni kanssa.

”Älä vertaile itseäsi Instagramin kuviin”

Kuvien yhteydessä Veronica jakaa kehopositiivisuutta viestiviä tekstejä. Hän haluaa näyttää myös Instagramin silottelematonta puolta jakamalla kuvia ennen ja jälkeen poseerauksen.

– Sinun ei pitäisi koskaan vertailla itseäsi sosiaalisen median kuviin, sillä suuri osa niistä on poseeraamista. Poseeraamisessa ei ole mitään väärää, mutta se luo epäreaalista kuvaa muille, Veronica kirjoittaa bikinikuvansa yhteydessä.

Veronica muistuttaa someseuraajiaan myös siitä, että nykypäivänä suurin osa internetin kuvista on photoshopattuja.

– Vain koska joku ei näytä selluliittia, raskausarpia tai arpia, ei tarkoita sitä, että heillä ei olisi niitä!

”Terveellistä elämää voi elää ilman, että näyttää tietynlaiselta”

Aktiivisesti treenaava Veronica suorittaa parhaillaan personal trainer -kurssia.

– Suunnitelmissa on perustaa oma yritys loppuvuodesta. Olen ollut töissä ravintolassa sillä aikaa kerätäkseni rahaa matkustamista varten. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään salilla tulevaisuudessa.

Personal trainerin työn kautta Veronica haluaa auttaa naisia, jotka ovat kärsineet huonosta itsetunnosta tai syömishäiriöstä.

– Haluan näyttää heille, että voi elää terveellistä elämää ilman, että näyttää tietynlaiselta. Haluan, että kaikki naiset tuntevat olonsa kauniiksi koosta riippumatta.

Veronican bikinikuvat keräävät ylistystä.

Veronican 4 vinkkiä kurvikkaan naisen bikinityyliin

  1. Valitse bikinit, joissa tunnet itsesi itsevarmaksi!

  2. Suosi korkeavyötäröisiä bikinialaosia. – Tunnen itseni pidemmäksi niissä, Veronica vinkkaa.

  3. Käytä rohkeasti värejä – värikkäät bikinit korostavat rusketusta!

  4. Kurvikkaat naiset voivat käyttää kaikennäköisiä bikinejä! – Kaikki naiset ovat kauniita omalla tavallaan ja upeinta on se, kun näkee itsevarman naisen. Ei ole väliä, minkä kokoinen on, Veronica muistuttaa.

Veronica vinkkaa käyttämää bikineissä rohkeasti värejä.

Kurvikkaan Veronican juuret ovat hänen äitinsä kautta Puolasta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?