Kris Jenner, 63, nuoreni kampauksella 20 vuotta! Näin paljon hiustyyli voi vaikuttaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kris Jenner, 63, nuoreni kampauksella 20 vuotta! Näin paljon hiustyyli voi vaikuttaa

Kuka olisi uskonut, että lyhyen tukan vaihtaminen nuorekkaaseen nutturatyyliin vie kasvoilta ikää.

Huh, mikä ero!

13.3.2019 18:17

Kardashian-Jenner-sisarusparven manageri-äitinä tunnettu Kris Jenner ihastuttaa Instagramissa hauskalla kampauskokeilullaan.

63-vuotias Kris ja tämän hiusstylisti Andrew Fitzsimons jakoivat tammikuun alussa kuvan täysin toisenlaisesta kampauksesta kuin lyhythiuksisella Krisillä on yleensä totuttu näkemään.

Sekä Krisin että Andrew’n julkaisujen kommenttikentät täyttyivät nopeasti samoista huomioista, kuin mekin teimme nähdessämme kuvan: kuusikymppinen Kris näyttää huomattavan paljon parikymppiseltä tyttäreltään Kendallilta sekä yllättävästi myös pian viisikymppiseltä megatähti Jennifer Lopezilta.

Vertauksia Jennerin toiseksi nuorimpaan tyttäreen Kendalliin satelee kommenttikentässä. Naista kehutaan saman näköiseksi myös toiseksi vanhimman tyttären, Kim Kardashianin, kanssa.

Moni näkee yhdennäköisyyttä myös laulaja-näyttelijä Jennifer Lopeziin.

Kommenteissa ihastellaan Jennerin nuorekkuutta. Trendikästä ja nuorekasta nutturaa ja pitkänhuiskeita, kasvoja kehystäviä otsahiuksia kiitellään nuorentavasta vaikutuksesta.

Ja tottahan se on – tavalliseen lyhyeen tukkaan verrattuna imartelevilla otsahiuksilla viimeistelty nutturatyyli vie Krisin iästä helposti parikinkymmentä vuotta.

Tältä Kris Jennerin tavanomainen hiustyyli näyttää.

3 kikkaa nuorentavaan hiustyyliin

Nuorekkaammassa lookissa on perää myös toimiviksi todettujen hiuskikkojen näkökulmasta.

Olemme kertoneet aiemmin keinoista, joilla kampauksella saa vietyä vuosia kasvoilta. Esimerkiksi juurikin Jennerin käyttämät pitkä otsatukka ja siinä hennosti näkyvät karamellin sävyt toimivat nuorentajina: jos hiuksesi ovat tummat, lämpimän sävyiset raidat tuovat niihin eloisuutta, ja pitkä otsatukka piristää ilmettä.

Liukuvärjäykset, raidoitukset ja muut useampaa sävyä hyödyntävät värjäykset saavat hiukset näyttämään tuuheilta ja eloisilta – eli nuorekkaammilta.

Toisessa jutussamme Hollywood-hiusstylisti Laini Reeves tyrmäsi vanhempien naisten tavan leikata hiukset aina lyhyiksi.

– Naiset tuntuvat leikkauttavan hiuksensa lyhyiksi tiettyyn ikään tullessaan. Usein pidempi tukka on kuitenkin ikääntyville kasvoille ja leukalinjalle jopa imartelevampi ja pehmeämpi vaihtoehto, hän sanoi.

Näin näyttää olevan myös Kris Jennerin tapauksessa otsahiusten pidempien, kasvoja kehystävien sivujen kanssa.

Iästä riippumatta imartelevia hiustyylejä listaavassa jutussa puolestaan kampaaja Mitch Stone ja stylisti Ruth Roche suosittelevat otsista etenkin varttuneemmille naisille. Otsatukka sopii raameiksi millaisille kasvoille tahansa – kunhan otsiksen malli valitaan kasvojen muodon mukaan. Kypsille naisille sopii usein pitkä ja kiehkurainen otsatukka.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?