Tähän eivät kaikki pysty – Jennifer Lopezin leggingstyyli on armoton - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tähän eivät kaikki pysty – Jennifer Lopezin leggingstyyli on armoton

Vaaleanharmaat trikooleggingsit ja napapaita samaa sarjaa? Kuka tahansa ei kokeilisi J. Lon viimeisintä asukokonaisuutta edes kotona.

Jennifer Lopez puki kokoharmaan trikooasun.­

18.2.2019 15:24

Kuinkakohan monta vuotta mediassa, somekeskusteluissa ja suomalaisten keskuudessa on toisteltu lausetta leggingsit eivät ole housut?

Sen muistaa ainakin 2000-luvun lopulta ja koko 2010-luvun ajalta – kiitos tyylin, joka toi leggingsit ensin hameiden, shortsien ja tunikoiden alle ja siirsi ne lopulta kokonaan farkkujen ja muiden housujen korvaajiksi.

Nykyisin leggingsit ovat sekä parjatut pöksyt että monen luottohousut. Osa suomalaisista tuntuu olevan vahvasti yhtä mieltä siitä, että pelkissä leggingseissä ei todellakaan kannata lähteä kaupungille, toiset taas tykkäävät ohuista ja tiukoista trikoista.

Kun esimerkiksi kaikkien leggingslookien kuningatar Kim Kardashian viimeksi veti mitään peittelemättömät trikooleggarit jalkaansa, lähes 18 000 IS:n lukijaa kertoi mielipiteensä housuvalinnasta. 23 prosenttia eli yli neljätuhatta ihmistä tykkäsi tyylistä, loput eivät lämmenneet.

Nyt oman – mitä luultavimmin mielipiteitä jakavan – leggingsasunsa esitteli Jennifer Lopez. 49-vuotias tähti edusti kasuaalisti shoppailureissulla siskonsa ja lapsiensa kanssa kokoharmaassa trikooasussa.

Jennifer Lopez kuvattiin viikonloppuna kauppareissulla.­

Harmaat trikooleggingsit yhdistyivät setiksi pitkähihaisen napapaidan kanssa.­

Jos perinteiset mustatkin leggingsit ovat uskaliaat, vaaleat värit tekevät housumallista ja -materiaalista suorastaan armottoman: tumma kangas silottaa siluettia, vaalea ei anna anteeksi.

Vaalea trikoo ei ole varovaisen pukeutujan vaihtoehto.­

Lopezin esimerkin mukaisesti ja leggarifanien onneksi näyttää siltä, että leggingsit voivat ihan hyvin olla housut.

Jos aivan Lopezin kaltainen tyyli tuntuu kuitenkin haastavalta, kokeile esimerkiksi näitä asuja: 12 kuvaa kertovat: Näin käytät leggingsejä tyylikkäästi aikuisena.

Jennifer Lopez ja poika Maximilian.­

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset