Testasimme nuorekkuutta lupaavat kasvonaamiot – 7 euron tuubin tulokset vakuuttivat heti! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme nuorekkuutta lupaavat kasvonaamiot – 7 euron tuubin tulokset vakuuttivat heti!

Nelikymppinen testaaja otti ikääntymisen merkkejä häivyttävät, kasvoja kirkastavat ja ihoa napakoittavat naamiot testiin.

Voittajatuote on ihanaa luksusta, testin halvin tuote puolestaan yllätti.

31.1.2019 18:44

Lierac Lift Integral Flash Lift Mask, 47 € / 75 ml

Lupaus: Kohottava ja heleyttävä pikanaamio. Jäntevöittävä ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Muodostaa kasvoille dynaamisen, kiinteyttävän kalvon.

Kokemus: Ihana, raikas, hieman makeahko tuoksu ja pehmeä, geelimäinen koostumus. Naamio on helppo levittää, on erittäin riittoisa, ja mikä parasta, tätä naamiota ei tarvitse pestä pois.

5–10 minuutissa imeytyvän naamion voi jättää jopa meikin alle, ja se vähentää nopeasti kasvojen kiiltoa ja napakoittaa ihoa. Käytin tuotetta useamman kerran viikossa. Tämä on tarkoitettu ensisijaisesti yli 50-vuotiaille, mutta ostaisin jo paljon aiemmin. Todella miellyttävä naamio, joka tuntuu kirkastavan ihoa.

Arvosana: 5 / 5

Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask, 6,90 € / 75 ml

Lupaus: Hellävarainen luonnonkosmetiikan kasvonaamio lupaa häivyttää ryppyjä yöaikaan, jolloin iho uudistuu. Kiinteyttää ihoa ja kohottaa kasvonpiirteitä.

Kokemus: Erittäin kosteuttava ja ihanan kevyt, silkkimäinen ja voidemainen koostumus. Naamiossa on miellyttävä yrttien ja mineraalien tuoksu, joskin tuoksu on melko voimakas.

Iho tuntui kiinteämmältä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Yöksi jätettävä naamio imeytyi todella nopeasti. Pidin tästä kovasti.

Arvosana: 4½ / 5

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, 42 € / 74 ml

Lupaus: Tasoittaa juonteita ja ryppyjä, elvyttää ja virkistää stressaantunutta ja väsynyttä ihoa, kosteuttaa ja antaa hehkua, ehkäisee ihon rasvoittumista ja rauhoittaa sitä.

Kokemus: Koostumus on tahmea ja hankalasti levitettävä, eikä kovin riittoisa. Tuotteessa on myös epämiellyttävän voimakas ja pistävä tuoksu.

Parinkymmenen minuutin vaikutusaikana paksu geelimäinen kerros tuntuu iholla kuitenkin miellyttävältä. Pois huuhdellessa tosin on hankala saada tuotetta kokonaan pois. Tuntuu siltä, että iho kuivuu pinnasta hieman liikaa.

Lopputuloksen huomaa seuraavana päivänä: tämä napakoittaa ja erityisesti kirkastaa ihoa selvästi. Lopputulos on sen verran hyvä, että saattaisin käyttää naamiota jatkossakin, vaikka tuoksu ja koostumus eivät miellytäkään.

Arvosana: 4 / 5

Mádara RE:GENE Volume Rebuild Lifting Mask, 30,90 € / 60 ml

Lupaus: Luonnonkosmetiikan naamio kohottaa, silottaa, palauttaa kasvojen nuorekkaat piirteet ja tekee ihosta täyteläisemmän ja kimmoisan. Kiinteyttää, tukee ihoa ja sen alempia kudoksia ja parantaa kollageenijärjestelmän rakennetta ja tuotantoa.

Kokemus: Tuoksuu ja näyttää hieman mutanaamiolta – ei mitenkään mieluisa tuoksu. Myös koostumus on hieman epämiellyttävä: naamio kuivuu iholle levitettäessä niin nopeasti, että sitä pitää levittää paljon ja nopeasti.

Vaikutusaika on 15–20 minuuttia, jonka jälkeen tuotteen voisi jopa jättää iholle. Pyyhin pois, koska iho tuntuu kireältä ja kuivalta. Elvyttävää koivuvettä ja kiinteyttäviä aminohappoja sisältävä tuote kyllä kiinteyttää ja napakoittaa ihoa.

Arvosana: 3 / 5

Ziaja Antioxidation Acai Berry Overnigt Face and Neck Mask, 1,90 € / 7 ml

Lupaus: Uudistava ja silottava kertanaamio kasvoille ja kaulalle ikääntymisen ensimerkkejä, juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Naamio myös rauhoittaa ihoärsytystä ja punoitusta.

Kokemus: Acai-marjauutetta sisältävä naamio lupaa vähentää ikääntymisen ensimerkkejä paitsi kasvoilta, myös kaulan juonteista. Naamio vaikuttaa päivävoiteelta helposti levittyvän, voidemaisen koostumuksessa ansiosta. Imeytyy nopeasti ja on hyvin riittoisa. Tuoksu melko mieto ja ihan miellyttävä ja raikas.

Vaikutusaika on vartti, jonka jälkeen naamion voi joko jättää yön yli iholle tai huuhdella pois vedellä. Jätin naamion yöksi – aamulla pois pestessä oli hieman hankala saada sitä pois, koska voidemaisen koostumuksen ansiosta naamio jätti ihon hieman rasvaiseksi.

Tosin iho tuntui hyvin ravitulta ja kosteutetulta.

Arvosana: 3½ / 5

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask, 31 € / 75 ml

Lupaus: Eurooppalaisista kylpylärituaaleista inspiraationsa saanut geelipohjainen kasvonaamio lupaa palauttaa kosteuden ja nuorekkaan hehkun kuivaan, kireään ihoon. Ruusun terälehdet, ruusu-uute ja ruusunmarjaöljy pehmentävät ja kiinteyttävät ihoa.

Kokemus: Geelimäinen, helposti levitettävä ja riittoisa naamio, joka imeytyy nopeasti. Vaikutusaika ihanan lyhyt, vain 5–10 minuuttia, jonka jälkeen tuote pestään kasvoilta pois.

Vaikutusaikana naamiota ei juuri tunne iholla, sillä naamio jättää iholle vain ohuen geelimäisen pinnan. Tuoksu yllättävän mieto ja oikein miellyttävä. Hyvin vaivaton naamio, mutta en erottanut tai tuntenut iholla muutoksia naamion jälkeen.

Arvosana: 3 / 5

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai! Kaikki kauneustuotearviomme löydät täältä. Seuraa muotia ja kauneutta myös Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?