Kuinka peitevoidetta kuuluu käyttää? Helpot vinkit ja yleisimmät mokat - Tyyli - Ilta-Sanomat

Peitevoide kadottaa tummat silmänaluset ja ihovirheet, kunhan sitä käyttää oikein – vältä yleiset mokat ja nappaa vinkit

Peitevoide pelastaa arkiaamun väsyneen ilmeen. Näillä vinkeillä käytät sitä oikein.

Peitevoiteella saa aikaan ihmeitä, kunhan sitä osaa käyttää oikein.

30.1.2019 14:43

Tummat silmänaluset vanhentavat ja tekevät kasvoista väsyneen näköiset, mutta ei hätää! Ne saa piiloon peitevoiteella.

Peitevoiteen käyttäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Oikea määrä voidetta saa silmäpussit häviämään, mutta lopputuloksena voi olla myös selvät voideympyrät silmien ympärillä.

Purewow listaa kuusi yleistä virhettä, joita välttämällä peitevoidekatastrofit ovat historiaa.

1. Liikaa on liikaa

Peitevoiteen käyttö suositellaan aloittamaan varovaisella määrällä. Peitevoidetta kannattaa käyttää vain ihon ongelma-alueisiin, jotka oikeasti tarvitsevat peittämistä. Älä siis levitä voidetta ympäri kasvojasi!

Kun olet lisännyt ensimmäisen kerroksen voidetta, voit lisätä hieman lisää, kerros kerrokselta. Näin peitevoidetta ei kulu myöskään hukkaan.

  2. Vääränlainen tuote

Niin houkuttelevan helpolta kuin peitevoiteen levittäminen koko kasvoille saattaa tuntua, meikkiasiantuntijat suosittelevat kahden erin tuotteen käyttämistä.

Mikäli lompakko sen sallii, on paras vaihtoehto valita yksi tuote silmänalusille – yksi ihon pienille virheille. Nyrkkisääntönä toimii se, että nestemäinen peitevoide toimii parhaiten silmänalusille, voiteet taas ovat parempia epäpuhtauksien peittämiseen, koska voide ei kulu aivan yhtä helposti pois.

  3. Väärä sävy

Oikean sävyn valitseminen on tärkeää kaikissa meikkituotteissa, sillä sama sävy ei näytä hyvältä kaikilla ihoilla.

4. Suoraan peiliin katsominen meikatessa – löydä oikea kulma

Suoraan peiliin katsominen onnistuu toki, kun peitevoiteella peitetään ihon pieniä virheitä, kuten finnejä. Tummia silmänalusia peittäessä kallista päätäsi alaspäin, jotta hahmotat paremmin, mihin asti tummat ympyrät silmiesi alla todella yltävät.

  5. Peitevoiteen lisääminen ennen meikkivoidetta

Meikkivoide saa iholla jo ihmeitä aikaan ja peittää suurimman osan finneistä. Meikkivoiteen lisääminen ensin vähentääkin tarvittavan peitevoiteen määrää.

Maybelline Anti-Age The Eraser Eye, 10,90 € / 6 ml

6. Tuotteen monipuolisuuden unohtaminen

Vaikka peitevoidetta yleensä käytetään silmien alla, monet eivät välttämättä muista hyödyntää sitä silmäluomissa. Peitevoide toimii mainiosti silmämeikin pohjustusaineena. Se saa luomivärit näyttämään kauniilta ja kirkkailta.

Yksi niksi on myös lisätä peitevoidetta huuliin ennen huulimeikkiä. Peitevoide häivyttää huulten omaa punaisuutta, ja huulipunan väristä tulee kirkkaampi. Peitevoiteella ja siveltimellä voi myös viimeistellä tuhruisesti lisätyn huulipunan reunat tarkoiksi.

Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer, 13,90 € / 5 ml

Sensai Highlighting Concealer peiteväri 3,5 ml / 42 euroa

Studio Finish SPF 35 Concealer -peitevoide, 7 g / 21,50 euroa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?