Miten saada kasvot hehkumaan keskellä talvea? Metti Forssell paljastaa keinonsa

Ota samat viisi kauneusaskelta kuin Metti, ja kasvosi hehkuvat varmasti.

Metti Forssell.

25.1.2019 19:39

Talven kylmyys ja pimeys saattavat saada kasvot helposti näyttämään väsyneiltä ja nuutuneilta. Oi miksi iho ei voi hehkua samalla tavalla kuin kesällä?

Onneksi on paljon ihania tuotteita, joiden avulla voi saada kasvot näyttämään hehkuvan kauniilta myöskin pimeimpään vuodenaikaan.

Tässä omat vinkkini.

Kasvojen säännöllinen kuorinta

Ota kasvojen kuorinta osaksi säännöllistä ihonhoitorutiinia. Kuorinta poistaa ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ihon pinnasta samean. Kuorinnan jälkeen ihosta tulee luonnollisesti hehkuvampi ja pehmeämpi.

Lancôme Rose Sugar Scrub, 32 €, mm. Kicks.

Muista huolellinen kosteutus

Ihoa koettelevat nyt kylmyys, viima, lämpötilojen vaihtelu ja kuiva ilma, joten ihosta on pidettävä erityisen tarkkaa huolta. Ihon huolellinen ja riittävä kosteutus ovat ensisijaisen tärkeitä hyvinvoivan ja hehkuvan ihon aikaansaamiseksi.

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Cream, 323 €, mm. Stockmann.

Tee varjostukset kasvoille

Yksi kikka väsyneille kasvoille on tehdä skarpit varjostukset kasvoille. Ne tuovat kasvonpiirteet paremmin esille ja antavat kasvoille muutenkin eri tavalla eloa.

Kalpea iho tekee helposti nuutuneen näköiseksi, joten pieni varjostus ja päivetys ei ole pahitteeksi. Aurinkopuuterin käyttö on siis sallittua, jopa toivottuakin, mutta tuotetta kannattaa kuitenkin käyttää maltillisesti.

Kicks Beauty Bronzing Powder, 16,90 €, Kicks.

Hohtovoidetta iholle

Käytä hohtovoidetta meikkivoiteen tapaan kasvoille tai sekoita pieni määrä hohtovoidetta meikkivoiteen sekaan tuomaan vähän kaivattua kuulautta iholle.

Hohtovoidetta voi levittää myös meikin päälle esimerkiksi poskipäille tai nenänvarteen antamaan kasvojen ihollesi raikasta hehkua.

Nyx Professional Makeup Glow Liquid Illuminator -hohtovoide, 10,90 €, Sokos.

Poskipuna kunniaan

Poskipuna on suosikkimeikkituotteeni. Käytän poskipunaa ympäri vuoden, mutta talvella kalpea ihoni suorastaan huutaa poskipunaa. Jo pienikin määrä poskipunaa tuo iholle kauniin ja terveennäköisen hehkun.

Mac Mineralize Blush, 27 €, Stockmann.

Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki jutut täällä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?