Toimittajan kaksi suosikkituotetta – näillä arkimeikistä saa luonnollisen hehkuvan helposti - Tyyli - Ilta-Sanomat

Toimittajan kaksi suosikkituotetta – näillä arkimeikistä saa luonnollisen hehkuvan helposti

Kuultavan ihon voi saada myös ihanan helpolla.

Haluatko kuultavan ihon? Lue eteenpäin!

25.1.2019 7:05

Uusi vuosi ja lähestyvä kevät houkuttelevat tuomaan meikkiinkin jotakin uutta. Jos oikein edelläkävijä haluaa olla, käy kauneusrutiinien piristäminen treenaamalla dramaattista luomivärityyliä, joka nähtiin Krista Kososen kasvoilla Venla-gaalassa.

Useimmille meistä riittää kuitenkin hienovaraisempikin tyylin päivitys.

Hehku, kuulto ja kiilto tulivat viime vuonna rytinällä isoiksi meikkitrendeiksi, ja muun muassa Pinterestin trendiennusteen mukaan kiiltävän kuultava meikki on erittäin tavoiteltu lopputulos tänäkin vuonna.

Kuultavan ja hehkuvan ihon luomisen voi ottaa hyvin tosissaan ja aloittaa ihonhoidon yksityiskohtien hiomisesta – tai sitten voi fuskata luomalla arkikäyttöön sopivan hehkun kahden helppokäyttöisen meikkituotteen avulla.

Tavallisen naisen arki-highlight

Korostuspuuterit ja -voiteet eli highlighterit saattavat tuntua uhkaavilta, koska ne tulivat tunnetuiksi nuorten ja Youtube-tähtien villityksenä.

Vuosi tai pari sitten kauneustubettajat suorastaan kilpailivat siitä, kenen poskilla olevat kimaltavat viirut olivat kaikkein sokaisevimmat ja kenen nenänpäässä oli kirkkain korostusvoidetäplä. Se johti toisinaan myös surkuhupaisiin lopputuloksiin.

Tavallisen naisen arki-highlight on kuitenkin ihan toinen juttu. Sormin levitettävällä korostusvoiteella kasvoille saa näppärästi muotoa ja hehkua ilman kimalleövereitä.

Voidemainen korostustuote toimii

Valitse arkeen tuote, jonka sävy taittaa persikkaan, vaaleanpunaiseen tai kultaan, ja jossa on mieluummin helmiäistä kuin kimallehiukkasia. Esimerkiksi Lumene myy tämäntyyppisiä korostusnesteitä noin 30 euron hintaan.

Levitä pikkuinen määrä tuotetta sormin poskiluille ja kulmaluille. Häivytä kevyesti sormin.

Kiinnityssuihkeella eroon mattaisuudesta

Luonnollisen kuultava iho voi jollekulle hyvin onnekkaalle syntyä ihan vain niin, että huolehtii ihonhoidosta ja jättää meikkipohjan tekemättä. Aika moni kaipaa kuitenkin meikkiinsä meikki- ja peitevoiteita tasoittamaan ihon väriä ja häivyttämään epäpuhtauksia.

Varsinkin peittävät meikkivoiteet ovat usein mattapintaisia. Mattaisenkin meikkipohjan voi kuitenkin loihtia kuultavan näköiseksi paitsi korostusvoiteella, myös meikin kiinnittämiseen tarkoitetulla suihkeella.

Kiinnityssuihke eli setting spray tekee meikistä kestävän ja kuultavan. Esimerkiksi Nyxin valikoimassa on kuultavan pinnan jättävä kiinnityssuihke, joka maksaa alle kympin.

Suihkauta kiinnityssuihketta kasvoille valmiin meikin päälle muutaman kymmenen senttimetrin etäisyydeltä.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Testasimme! Tässä ovat vuoden parhaat meikit joka kukkarolle

Näin helppoa se on! 4 ilmaista kikkaa, joilla parannat ihonhoitorutiiniasi

9 syytä siihen, että meikkipohja epäonnistuu – ja näin korjaat tilanteen

Testasimme hämmentävän puuterikikan, joka lupaa pitää ihon rasvoittumisen kurissa – yllätyimme positiivisesti!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?