17 valintaa: Tässä ovat vuoden parhaat meikit joka kukkarolle - Tyyli - Ilta-Sanomat

17 valintaa: Tässä ovat vuoden parhaat meikit joka kukkarolle

Vuoden 2018 parhaat meikit ovat tässä. Päätä itse, haluatko panostaa vai pihistää.

26.12.2018 12:00

PANOSTA

1. Paras luomiväri

Giorgio Armanin Eyes to Kill Quattro -paletin kolme hohtavaa ja yksi mattainen luomiväri ovat nappiyhdistelmä sumuisen smoky eye -meikin tekoon. Helposti häivyttyvät värit sopivat erinomaisesti myös aloittelijalle. 70 €.

2. Paras meikkivoide

Kevyt mutta peittävä meikkivoide ei ole enää urbaani legenda. Diorin Backstage-meikkivoiteen koostumus on omiaan sekaiholle: voide pitää ihon mattaisena muttei kakkuunnu kuiviin kohtiin. 48 € / 50 ml.

3. Paras tuoksu

Guccin Bloom-parfyymin jasmiini, tuberosa ja kuusama muodostavat huumaavan tuoksutrion, joka toimii joka tilaisuudessa. Aamulla suihkautettu tuoksu on vielä illalla iholla. 101,90 € / 50 ml.

4. Paras huulipuna

Ihanan kevyt Shiseidon Visionairy Gel -puna liukuu huulille kuin unelma. Aavistuksen kiiltävä puna pysyy huulilla tuntikausia ilman paikkailua. 32 €.

5. Paras ripsiväri

Smashboxin Super Fan -ripsiväri tekee mitä lupaa: harja erottelee ripset kauniisti viuhkamaiseen muotoon. Kumisesta harjasta tulee yhdellä kerroksella kivasti väriä arkikäyttöön, ja lisäkerroksella näyttävät juhlaripset. 22 €.

6. Paras silmänrajaus

Smashboxin Always on Liquid -silmänrajaustussissa on erinomainen pigmentti. Kapealla kärjellä saa tehtyä todella tarkkaa jälkeä, joka ei levahda. 20 €.

7. Paras puuteri

Chanelin Le Teint Ultra Tenue -meikkipuuteri on sen verran peittävä, että se riittää jo yksistään kevyeksi meikkipohjaksi. Iho jää silti kuulaaksi ja raikkaaksi. 65 €.

8. Paras poskipuna

Uuden kotimaisen Korento-brändin voidemaisessa poski- ja huulipunassa on tuhdisti pigmenttiä, ja luonnollisena hehkuva väri pysyy aamusta iltaan. 34 €.

PIHISTÄ

1. Paras luomiväri

Tusinan verran intensiivisiä sävyjä, jotka kestävät luomilla karisematta: Bronx Colorsin Smokey Undercover -paletti on jokaisen euron arvoinen. 24,90 €.

2. Paras ripsiväri

Paksu harja ja aavistuksen kuivempi massa tekevät NYX Professional Makeupin Worth The Hype -ripsarista erinomaisen vaihtoehdon hennoille ripsille. 10,90 €.

3. Paras silmänrajaus

Cienin rajauskynä tekee kauniin pehmeää jälkeä. Sillä syntyvät niin ohuet rajaukset ripsien tyveen kuin paksummat bilerajauksetkin. 1,99 €.

4. Paras tuoksu

H&M lanseerasi syksyllä laajan tuoksukokoelman, jossa on mukana todellisia helmiä. Raconteuse-tuoksussa hurmaavat naiselliset vanilja, neroli ja appelsiini. 14,99 € / 75 ml.

5. Paras meikkivoide

Kosteusvoidemainen Lumenen Instant Glow -meikkivoide jättää ihon kauniin kuultavaksi, mutta kerrostamalla kasvoille saa myös kevyttä peittoa. 34,90 € / 30 ml.

6. Paras puuteri

Cienin mattapuuteri on omiaan pitkin päivää meikin paikkailuun. Puuteri tuntuu iholla todella miellyttävältä, ja lopputulos on luonnollisen mattainen. 3,99 €.

7. Paras poskipuna

Rimmelin Maxi Blush -poskipuna sulautuu ihoon kauniisti, ja mukana on juuri sopiva määrä hohtoa. 8,50 €.

8. Paras huulipuna

NYX Professional Makeupin Suede Matte -puna levittyy samettisesti huulille eikä se kuivata, vaikka on mattainen. Sisältää todella paljon pigmenttiä. 8,90 €.

+ kunniamaininta

L’Oreal Parisin Paradise Extatic -ripsiprimer ansaitsee roppakaupalla hehkutusta. Ripsivärin pohjustustuote pidentää ja tuuheuttaa sekä kiinnittää maskaran niin, ettei väriä karise poskille. 14,90 €.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa.

Lue lisää:

Marketeista voi tehdä löytöjä – valitsimme parhaat muutaman euron meikit ja voiteet

Valitsimme vuoden parhaat meikit pienelle ja suurelle budjetille

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?