Testasimme meikkiosastolle kaikessa hiljaisuudessa rantautuneen pörrömunan – ja rakastuimme - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme meikkiosastolle kaikessa hiljaisuudessa rantautuneen pörrömunan – ja rakastuimme

Meikkifanaatikon sydän jätti lyönnin väliin, kun katse osui vaatimattomaan harmaaseen laatikkoon Sokoksen kosmetiikkaosastolla.

Meikkisienimaailman uutuus on pinnaltaan pörröinen.­

18.12.2018 6:58

Meikkauspiireissä heiteltiin muutama vuosi sitten urakalla kolmionmallisia vaahtomuovimeikkisieniä romukoppaan, kun munanmallinen Beautyblender rynnisti pinkin aallon lailla markkinoille.

Kulttituotetta seurasivat lukuisat kopiotuotteet, ja MyStylen testissä jaetulle ykkössijalle rynnisti Sokoksen oman merkin We Care Iconin pinkki Blending Sponge.

Omassa meikkilaukussani vuorottelee sekä tämä testivoittaja että originaali Beautyblender vuorotellen, ja molemmilla saa meikkipohjasta samettisen pehmeän ja häivytetyn.

Uusi meikkimunamalli on pörröinen

Uteliaisuuteni kuitenkin heräsi, kun Youtube-guru Nikkie de Jager esitteli supersuositulla Nikkietutorials-kanavallaan uudenlaisen meikkimunan: Yhdysvaltalaisen Juno&co -merkin pörröisen Velvet spongen.

De Jager ihastui videollaan sieneen, ja hän on käyttänyt sitä usealla videollaan ensikäytön jälkeenkin. Pörröisyyden lisäksi sienessä vloggaajaa ihastutti tuotteen edullisuus – nettikaupassa pörröpallerolle kertyi hintaa vain 6 dollaria.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muutaman euron arvoisen meikkisienen tilaaminen Yhdysvalloista asti tuntui kuitenkin turhalta, ja omaan testiin pörröinen sieni ei päätynyt – kunnes Sokos toi markkinoille oman versionsa samettisesta meikkisienestä!

We Care Iconin Luxe Hybrid Blending Sponge on ilmestynyt tavaratalon valikoimaan kaikessa hiljaisuudessa, testivoittajasienen rinnalle.

Pörrömunan hinta on muutaman euron kalliimpi kuin alkuperäisen We Care Iconin meikkisienen. Sen saa itselleen 10,90 eurolla.­

Pörröinen sieni testiin!

Testaan meikkisienitulokasta kuitenkin epäilevästi, sillä aina oma mielipide ei mene yksiin Youtube-gurujen kanssa.

Sieni turpoaa huomattavasti, kun sen kastelee, mutta samettinen pinta ei tunnu missään vaiheessa märältä. Meikkivoidetta kuluu pörrömunalla tuputellessa jopa muita meikkimunia vähemmän, siis todella vähän.

Samettinen pinta aiheuttaa sen, että vaikka käytössä ei ole erityisen häivyttävä meikkivoide, on lopputulos hyvin utuinen ja iho näyttää todella hyväkuntoiselta. Pörröinen pinta myös tuntuu mukavalta kasvojen ihoa vasten.

Ansaitsee ykköspaikan

Ainoa pieni miinus tulee siitä, että sienen turvotessa sen kärki ei pysy niin terävänä, että hienovarainen meikinviimeistelytyö sujuisi aivan kivuttomasti. Pörrömuna päätyy kuitenkin usean testikerran jälkeen pysyvästi oman meikkausarsenaalini ykköspaikalle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?