30 kaikkien aikojen parasta kauneusvinkkiä! Tavalliset naiset kertovat, mikä saa heidät hehkumaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

30 kaikkien aikojen parasta kauneusvinkkiä! Tavalliset naiset kertovat, mikä saa heidät hehkumaan

Me Naisten lukijat kertoivat, mikä piristää heidän ilmettään kaikkein tehokkaimmin. Löytyykö myös sinun hehkeytesi salaisuus tältä listalta?

6.12.2018 11:26

1. Iloinen mieli. Jos tämä klassikkoasuste on hukassa, kokeile viiden minuutin mindfulness-harjoitusta, jolla mielialan luvataan kohentuvan.

2. Poskipuna. Terveesti rusottavia poskia on tavoiteltu kautta aikain. Nykyään punaiset posket saa onneksi luotua kädenkäänteessä sopivilla tuotteilla.

3. Vanhat kunnon kauneusunet. Jos naamasi ja fiiliksesi ilmentävät väsymystä, uni on paras ratkaisu.

4. Hikijumppa ja suihku päälle. Liikunta kääntää tutkitusti omaa kroppaa koskevat mietteet entistä positiivisemmiksi, ja itsevarmuus jos mikä kohentaa ulkoista olemusta.

5. Seerumi. Kerroimme hiljattain kolmekymppisestä Varpusta, joka sai seerumin käytöllä ainaisen kuivuuden ja kiristyksen tunteen kaikkoamaan kasvoiltaan.

6. Kylmä vesi. Erityisesti kuivuuteen ja ärtymiseen taipuvainen iho kiittää, kun pienennät kasvojenpesuveden lämpötilaa.

7. Säännölliset elämäntavat. Paljon unta, hyvää ruokaa, kivaa liikuntaa, tarpeeksi vapaa-aikaa – kun nämä ovat kasassa, hyvinvointi näkyy ulospäinkin.

8. Päihteet pois. ”En tupakoi enkä kapakoi”, tiivistää eräs lukijamme.

9. Stressi minimiin. Helpommin sanottu kuin tehty, tiedetään. Lue, miten kolmekymppinen Pinja sai pienillä elämäntapamuutoksilla arkeensa lisää lempeyttä.

10. Pirteä huulipuna. Pelastaa päivän, myös dagen efterinä.

11. Kasvojen puhdistus joka ilta. Huolellinen puhdistus varmistaa, ettei meikki aiheuta haittaa iholle ja että kosteusvoide imeytyy.

12. Kosteutus. Sisältä ja ulkoa: tarpeeksi vettä ja tarpeeksi kosteusvoidetta.

13. Kuivasampoo. Pelastajamme!

14. Peltipurkki-Nivea yövoiteena. Vinkkaaja oppi tämän työpaikaltaan vanhainkodista – tuhti klassikkovoide on kuulemma 90-vuotiaiden mummojen nuorekkuuden salaisuus!

15. Ulkoilu. Raittiin ilman kaupanpäällisiksi saat trendikkäät pakkasenpuremat posket.

16. Kunnon aamiainen. Nälkäkiukku ei tietojemme mukaan kaunista ketään.

17. Valoa kynästä. Kunnon valokynä valaisee harmaimmankin naaman. Myös uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on kertonut vannovansa valokynän nimiin.

18. Kasvojumppa. Tehokasta ja ilmaista!

19. Sauna. Saunominen on tunnetusti ja tutkitusti terveellistä, joten miksei se myös kaunistaisi.

20. Lepo. Laiskottelu kunniaan! Mikään meikki ei auta, jos ei osaa antaa itselleen mahdollisuutta levätä välillä.

21. Hymy. Kliseinen sanonta, jonka mukaan hymy on paras asuste, pitää kutinsa.

22. Suosikkikäsilaukku. Kun asussa on mukana suosikkivaate tai lempilaukku tai kasvoilla on omaa suosikkihuulipunaa, ilme kirkastuu ihmeesti.

23. Kestovärjäys. Tummien ripsien ja kulmien ystävän aamut helpottuvat kummasti, kun ripsiin ja kulmiin ottaa kestovärin.

24. Kookosöljy. Kookosöljyn ylenmääräinen nautiskelu ei ole terveellistä, mutta kauneudenhoidossa samainen tuote on monikäyttöinen ihmeaine.

25. Hatut ja huput. Tukanpesu on taattu kauneusniksi, mutta jos siihen ei ole aikaa, oikotiet pelastavat huonon hiuspäivän.

26. Korostuspuuteri. Highlighter tuo kirjaimellisesti hehkua kasvoille.

27. Häivähdys päivetystä. Asteittain ruskettava päivävoide ja aurinkopuuteri ovat monen luottotuotteita varsinkin niinä vuodenaikoina, joina auringonvalo on vähissä.

28. Lusikat silmänalusille. Jääkaappikylmät lusikat ainakin tuntuvat vähentävän silmäpusseja. Eikä vanhojen kunnon kurkkuviipaleidenkaan voimaa pidä väheksyä.

29. Kotitekoinen naamio. Kotikosmetologi laatii kosteuttavan naamion vaikkapa hunajasta ja luonnonjugurtista tai kurkumasta.

30. Itsehyväksyntä. ”Jos on sinut itsensä kanssa, ei ole väliä miltä näyttää”, lukija toteaa. Tästä on vaikea olla eri mieltä.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä. Lukijoiden vinkit on poimittu Me Naisten #marrasjuu-kampanjan postauksista Facebookista ja Instagramista.

Lue myös:

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Haaveiletko nuorekkaammasta ihosta? Kikat, joita ihotautilääkäritkin hehkuttavat

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

5 hiusväriä, jotka toimivat paremmin kuin anti age -voide

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?