Oletko ajatellut, kuinka paljon tähdillä on meikkiä punaisella matolla? Meikkitaiteilijan kuva paljastaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Oletko ajatellut, kuinka paljon tähdillä on meikkiä punaisella matolla? Meikkitaiteilijan kuva paljastaa

Se, mikä näyttää hyvältä salamavaloissa, saattaa olla liikaa arkisessa illanvietossa.

Näyttelijä Emma Stone.

18.11.2018 18:47

Kun näin näyttelijä Emma Stonen kuvissa, jotka oli otettu Lontoon elokuvajuhlilla lokakuussa, kiinnostuin välittömästi. Ajattelin, että tästä raikkaasta meikistä saisi hyvää inspiraatiota pikkujoulukauteen.

Toisin kuin usein neuvotaan, Emman meikissä huomio on sekä silmissä että huulissa, ja vähän myös punatuissa poskissa. Virkistävää! Kiiltävän tummanpunaiset huulet ja hopeaa säihkyvät silmät näyttävät ihanilta Emman kuulaankalpean ihon parina.

Emma Stone.

Emma Stonen meikistä punaisen maton tilaisuuksissa vastaa yleensä meikkitaiteilija Rachel Goodwin. Suuntasin siis Goodwinin Instagram-tilille konkreettisten vinkkien ja lähikuvien toivossa.

Ja lähikuvia löysinkin – mutta en ihan sellaisia kuin olin ajatellut.

Rachelin Instagram-kuvissa näkyy, että se, mikä vaikuttaa kauempaa otetuissa kuvissa raikkaalta, henkäyksenkevyeltä pohjameikiltä, on todellisuudessa paksu pakkelikerros.

Meikkivoiteessa, peitevoiteessa, korostusvoiteessa tai puuterissa ei ole säästelty. Meikki edustaa tyyliä, joka on tuttu contouriin hurahtaneiden Youtube-tähtien videoilta: kasvot tehdään ensin kauttaaltaan samansävyisiksi paksulla meikkivoiteella ja peitevoiteella, ja sitten muodot, valot ja varjot piirretään niihin uudestaan erilaisilla voiteilla ja puutereilla – eikä unohdeta kiillottaa nenää highlighterilla.

Ja mikäpä siinä. Meikkitaiteilijan loihtima pakkelihan toimii täydellisesti, eli näyttää salamavalojen räiskeessä punaisella matolla otetuissa kuvissa siltä kuin Emmalla vain sattuisi olemaan todella kuulas, hehkuva ja kauttaaltaan tasainen iho.

Mieti juhlaillan olosuhteita

Jos siis epäilet joutuvasi salamavalojen ristituleen pikkujouluissa, kannattaa ennen kemuja käydä lukaisemassa Rachelin tuotelista ja katsomassa muutama Youtube-video, joilla tehdään voimakkaita, nimenomaan kuvissa hyvältä näyttäviä meikkejä.

Jos taas olet menossa ihan tavallisiin kekkereihin, joissa olisi kiva näyttää hyvältä kasvotusten, ei meikkiä tarvitse lätkiä naamaan läheskään samassa määrin kuin Emma Stonen.

Arkimeikin terästäminen huulipunalla, korostuspuuterilla ja hippusella hopeista luomiväriä saattaa riittää.

Ohjeet Emma Stone -tyylin pikkujoulumeikin kevyempään versioon

  1. Tee meikkipohja omien mieltymystesi mukaan. Jos tykkäät mattapinnasta, edullisista markettimeikkivoiteistakin löytyy hyviä vaihtoehtoja. Lue myös täsmävinkit couperosan, sinertävien verisuonten ja maksaläiskien peittämiseen.

  2. Käytä rohkeasti poskipunaa. Violettiin taittavan huulipunan pariksi suositellaan persikkaista poskipunaa, joka toimii ainakin Emman iholla hyvin. Jos ihosi on ihan eri värinen, käy kurkkaamassa, mikä poskipunasävy voisi olla sinulle parempi.

  3. Lisää kulmiin väriä, jos sitä ei luonnostaan ole tarpeeksi. Kolmivaiheisella metodilla saat hyvän, luonnollisen tuloksen, eikä aikaa mene koko päivää.

  4. Sipaise luomille vaaleaa hopeansävyä.

  5. Levitä ripsiin ripsiväri ja kiinnitä halutessasi irtoripset – katso tästä kuvalliset ohjeet tekoripsien kiinnitykseen vaihe vaiheelta.

  6. Käytä korostusvoidetta tai -puuteria ainakin poskipäillä. Lisähehkua voi lisätä varovasti myös kulmaluulle, amorinkaareen ja jopa nenänvarteen.

  7. Punaa huulet tummalla punalla ja viimeistele kiillolla, jos käytössä on mattapuna. Huulipunan levitys siististi onnistuu muutaman niksin avulla.

Lue myös:

Vinkit, joilla onnistut! Meikki, joka näyttää hyvältä valokuvissa

Unohda vanhentava pakkelinaamari: 9 meikkivinkkiä, jotka vievät kasvoilta vuosia

9 syytä siihen, että meikkipohja epäonnistuu – ja näin korjaat tilanteen

Meikkivoiteeton meikki on nyt muotia – mutta valitettavasti se ei tarkoita helpolla pääsemistä

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?