Kuusi tavallista naista antoi miehensä valita vaatteensa – näissä asuissa kului työpäivä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kuusi tavallista naista antoi miehensä valita vaatteensa – näissä asuissa kului työpäivä

Vietimme Anna miehesi pukea sinut -teemapäivää. Mitä miehet halusivat? Ainakin enemmän mustaa, väriä ja korkoa!

Näin nämä naiset pukeutuisivat, jos heidän miehensä saisivat päättää. Ja hehän saivat!

15.11.2018 19:00

Perjantaina 16.11. vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Työpaikoilla saattaa siis näkyä ennakkoluulottomia asukokonaisuuksia ja tavallista villimpää värien yhdistelyä.

Näitä pukeutumisen teemapäiviä pitäisi olla lisääkin. Esimerkiksi Anna anoppisi pukea sinut omasta vaatekaapistaan -päivä ja Anna vaatekaappisi pölyttyneen takaosan pukea sinut -päivä puuttuvat vielä!

Niitä odotellessa Me Naisten -toimitus piti Anna miehesi pukea sinut töihin -päivän. Kuvista näkyy, miten nättiä tuli! Kukaan ei halunnut kasvojaan kuvaan, mikä ehkä kertoo siitä, että meikkauskin pitäisi ulkoistaa useammin jonkun muun, ehkä puolison, tehtäväksi.

Vasemmalta oikealle: Hanni, Iina ja Salla.

Hanni: ”Käytän yleensä värikkäitä kaapuja, mutta puoliso valitsi pelkkää mustaa. Hän halunnee nähdä minut vähän nykyistä synkempänä – ja aavistuksen antavammassa kaula-aukossa. Ehkä hiukan juhlava minun makuuni, mutta ihan hyvä.”

Iina: ”Tämä on mieheni ehdoton lempiasu. Aina, jos kysyn hänen mielipidettään, hän valitsee tämän. Viihdyn mekossa toki itsekin, mutta en minä nyt tätä töihin laittaisi. Paleltaa. Tähän olisi kuulemma kuulunut jakku, mutta on ollut pakko pitää tikkitakkia päällä. Korkokengät piti kuulemma ehdottomasti olla.”

Salla: ”Mieheni on humoristi: hän puki minut omaksi kuvakseen. Vaatteet ovat hänen kaapistaan. Perustelut kuuluivat, että tämä asukokonaisuus on tyylikäs, mukava ja sellainen, mitä hän itsekin käyttäisi! Paidaksi valittiin kuulemma se, mikä osui ensimmäiseksi käteen. Hupparin sain lisätä lämmittämään – se ei kuulunut alkuperäiseen kokonaisuuteen.”

Vasemmalta oikealle: Heidi, Varpu ja Marjut.

Heidi: ”Tämä on kuulemma kivan näköinen mekko. Se onkin vaatekaappini parhaimmistoa, muut ovat erilaisia enemmän tai vähemmän rumia halatteja. Ongelma on vain se, että tämä on esiintymisasu kuorokonsertteihin eikä varsinaisesti työvaate. Värilliset sukkahousut ja huulipuna olivat myös toiveissa.”

Marjut: ”Hän halusi väriä. Tämä oli nyt parasta, mitä vaatekaapistani siihen tarpeeseen löytyi, muuten on aika musta tarjonta. Kesävaatteissa olisi ollut enemmän hänelle mieleisiä, värikkäitä vaihtoehtoja, mutta olen ehtinyt viedä ne jo talveksi varastoon.”

Varpu: ”Koulutyttöasua ei harmittavasti löytynyt kaapistani, joten tässä on Koulutyttö kasvoi aikuiseksi -outfit: puolihame, paksut sukkahousut, nätti pusero. Hameen kanssa piti olla beige poolo, mutta se oli valitettavasti liian likainen töihin. En käytä enää korkokenkiä, mutta mieheni oli onnistunut kaivamaan jostain naftaliinista jopa kahdet vanhat korkkarini sovitettaviksi.”

Juttu on julkaistu alun perin menaiset.fi-sivustolla. Lue juttu tästä.

Lue myös:

Me Naiset riisui: Tältä näyttää naisen vartalo

Lähtisitkö tällaisissa kamppeissa ulos? Aikuinen nainen testasi teinityttöjen suosikkityylin

Miltä näyttää kokoa 46 oleva nainen? Nämä kuvatkin sen todistavat: ihan tavalliselta

Kuusi tavallista naista poseeraa kohuverkkareissa: hurjia takapuolia, salaisia solia!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?