3 nerokasta ripsivärivinkkiä, jotka tekevät ripsistä paremmat – näitä et ole ennen kuullut - Tyyli - Ilta-Sanomat

3 nerokasta ripsivärivinkkiä, jotka tekevät ripsistä paremmat – näitä et ole ennen kuullut

Ripsivärin levittämiseen on omat kikkansa. Näillä vinkeillä meikkaat kestävät ja näyttävät ripset.

­

6.11.2018 11:46

Sitä voisi kuvitella, että jokainen mahdollinen ripsivärivinkki on jo kuultu. Viimeistään siinä vaiheessa, kun sudimme ripsivärin alle peitevoidetta upeiden räpsyripsien takia, ajattelimme, että kaikki on nähty.

Ripsimaailma on kuitenkin täynnä kikkoja, jotka eivät ole kantautuneet aiemmin monenkaan korviin. Nyt muutaman uuden niksin esittelee Purewow-sivusto.

Jos kamppailet ripsivärin ja taivutuksen pysyvyyden, luonnollisemman lookin tai kökköjen kanssa, kokeile näitä vinkkejä.

1. Pituutta ja tuuheutta ilman kökköjä

Ripsiväriä neuvotaan usein kerrostamaan näyttävän lopputuloksen luomiseksi. Monen ripsarin kanssa tapahtuu kuitenkin aina sama toista tai kolmatta kerrosta levittäessä: ripset tarttuvat kiinni toisiinsa ja niistä tulee paksut ja kökköiset.

Purewow neuvoo maksimaalisia ripsiä tavoittelevia kokeilemaan seuraavaa. Hanki sekä tuuheuttava että pidentävä maskara ja levitä niitä kerrosten sijaan eri osiin ripsiä.

Tuuheuttava ripsiväri tulee ripsien tyveen ja luo nostetta ja tuuheutta. Pidentävä ripsiväri suditaan ripsien keskeltä kärkiä kohti, jolloin pidentävä vaikutus osuu juuri oikeaan kohtaan.

2. Kestävää taivutusta

Ne, joilla on ongelmia ripsien taivutuksen kestämisen kanssa, turvautuvat usein vedenkestävään ripsiväriin. Vedenkestävää ripsaria saa kuitenkin olla poistamassa tavallista maskaraa kovemmin ainein ja ottein, joten sitä ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Purewow vinkkaa kiertämään säännön levittämällä tavallista ripsiväriä ensin ja päällystämällä ripset sitten vedenkestävällä maskaralla. Näin saa sekä keston että helpomman poiston.

3. Sysimustaa luonnollisempi lopputulos

Oletko ajatellut, että vähääkään vaaleammalle hipiälle aivan mustat ripset eivät välttämättä ole se paras tai kovin luonnollinen vaihtoehto? Vaaleat, vaaleanruskea- ja punahiuksiset hyötyvät ripsivärien sävyvalikoimasta, ja seuraavalla kerralla kannattaa miettiä, tarttuuko kaupassa tuttuun syvänmustaan maskaraan.

Etenkin alaripset voivat näyttää liian kovilta mustalla ripsivärillä. Purewow kehottaa kokeilemaan alaripsien meikkaamista tummanruskealla ripsivärillä. Se avaa katseen kauniimmin kuin musta.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset