Elokuvatähti paljastaa täydellisen ripsiväritekniikan – peilin paikka on avain siisteihin ja tuuheisiin ripsiin - Tyyli - Ilta-Sanomat

Elokuvatähti paljastaa täydellisen ripsiväritekniikan – peilin paikka on avain siisteihin ja tuuheisiin ripsiin

Pitääkö ripsiväriharjalla töpöttää vai nytkyttää? Ei välttämättä kumpaakaan, jos maskaran levityskulma on oikea.

Vinkki on peräisin Dakota Johnsonin mummolta.­

2.11.2018 7:02

Päällisin puolin meikkaaminen näyttää yksinkertaiselta: suditaan voidetta naamaan ja harjataan väriä ripsiin. Syvimmältä olemukseltaan meikkaaminen on kuitenkin melkoinen taiteenlaji.

Paitsi, että kosmetiikkateollisuus on kehitellyt ties millaisia innovaatiota pidentääkseen ja paksuntaakseen silmiemme lähistöllä kasvavia karvoja (ja poistaakseen useimpia muita karvoja), lukuisat yksilöt ovat tahoillaan vuosien ajan kehitelleet tekniikoita, joilla tuotteet levitetään ideaalisti.

Oma tapa, paras tapa?

Niinpä yksien mukaan ripsiväriharjaa kannattaisi siksakata ripsissä edestakaisin. Toisten mielestä paras lopputulos saadaan, kun harjan kärjellä töpötellään ripsiä. Kolmannet ehdottavat, että ripsiväriä tulisi tuputtaa ripsiin niin, että toinen silmä on kiinni ja toinen auki.

Sitten on vielä ikuisuuskeskustelu siitä, saako ripsaria pumpata. Johan tässä alkaa ripsivärinlevityskättä pakottaa pelkästä lukemisestakin.

Mummo on oikeassa

Niinpä Glamourissa hiljattain paljastettu elokuvatähti Tippi Hedrenin ripsariniksi on virkistävää kuultavaa. Hitchcock-klassikko Linnuissa pääosaa näytellyt Hedren sattuu olemaan 50 Shades -trilogiaa tähdittävän Dakota Johnsonin mummo, ja Johnson kertoi isoäitinsä vinkin eteenpäin toimittajalle.

– Kerran hän tarkkaili ripsarinlaittoani ja sanoi, että jos pidän peiliä leukani alla ja laitan ripsivärin alaspäin katsoen, saan parhaan peittävyyden ripsien tyvistä kärkiin, Johnson muistelee Glamourissa.

– Hän oli tietenkin oikeassa! Hänhän on hitto vie leffatähti ja legenda!

Täydellisten leffaräpsyjen saaminen voi siis olla hyvin yksinkertaista: tarvitsee vain siirtää peili leuan alle ja katse peiliin.

Silmien mallista riippuen vinkki voi myös vähentää ripsivärin joutumista yläluomiin. Jotta tämä tapahtuisi, maltti on valttia levitysvaiheessa. Ripsiväriharjaa voi jopa pitää paikoillaan, laskea ripset harjalle ja vetää sitten harja ripsien läpi.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Vanupuikko on kohdannut voittajansa! Ammattilaisniksi ripsaritöhryjen siistimiseen

Toimitus paljastaa: parhaat ripsivärit, joita ostamme kerta toisensa jälkeen

Voiko ripsari olla sekä kestävä että helposti pestävä? Testasimme 6 tuotetta ja yllätyimme ihanasti

Laitatko sinäkin aina ripsaria suu hassusti auki? Nyt siihen on löytynyt selitys

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?