Hyvästit rohtuneille huulille: Helppo kikka toimii joka talvi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Hyvästit rohtuneille huulille: Helppo kikka toimii joka talvi

Lokakuu toi mukanaan kuivat ja rohtuneet huulet. Kun mikään huulirasva ei riitä, kannattaa vaihtaa ihan muuhun voiteeseen.

30.10.2018 11:39

Ensilumi ja apua huutavat huulet saapuvat usein käsi kädessä.

Kuivasta ihosta kärsivä tunnistaa vuoden käännekuukauden: lokakuu tuo tullessaan kosteusköyhän ja oireilevan ihon. Huulet ovat yksi ensimmäisistä kuivujista.

Sen lisäksi, että ihon hyvinvointi vaatii tähän aikaan vuodesta sisäisesti veden juomista ja rasvahappojen tankkaamista, kuiville huulille voi ottaa käyttöön todistetusti toimivan kikan.

Kerroimme viime talvena sekä kauneustoimittajamme että meikkitaiteilija Kate Synnottin hyväksi havaitsemasta niksistä. Huulirasvan sijaan kuiville huulille kannattaa levittää silmänympärysvoidetta.

Silmänympärysvoide tekee huulille ihmeitä varsinkin, kun sen levittää yöksi kuin huulinaamioksi.

Allekirjoittanut testasi kikan toimivuuden jälleen ensimmäisten pakkasten saavuttua, ja vinkki on aivan yhtä varma ja välittömästi huulet kunnostava kuin ennenkin. Huulet ovat parin illalla levitetyn silmänympärysvoidekerroksen jäljiltä aamulla pehmeät, täyteläisen näköiset ja kosteutetut. Tästä niksistä en luovu!

Chanelin Hydra Beauty Micro Gel Yeux -silmänympärysgeeli on yksi kauneustoimittajan suosikeista ja toimii myös huulille täydellisesti. 54,90 € / 15 ml, mm. Notino.fi.

Edullinen silmänympärysvoide Nivea Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy Eye Treatment todettiin silmänympärystuotetestissämme toimivaksi perusvoiteeksi. 15,50 € / 15 ml, mm. tavarataloista.

Atopikin silmänympärysvoide on Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Sen vaikuttavia aineita ovat esimerkiksi kauraöljy ja mangonsiemenvoi. 25 € / 15 ml, apteekeista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?