Paras hiustuote hetkeen ja väri, joka nostaa kulmakarvat uudelle tasolle – kauneustoimittajan uudet suosikit - Tyyli - Ilta-Sanomat

Paras hiustuote hetkeen ja väri, joka nostaa kulmakarvat uudelle tasolle – kauneustoimittajan uudet suosikit

MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet. Tällä kertaa hehkutetaan hiustuotteita ja viilataan kauneudenhoidon pienet yksityiskohdat kuntoon.

4.10.2018 18:51

Silmänympärysiho sileäksi ja napakammaksi

Kollega oli jo vaipumassa epätoivoon silmänympärystuotteiden kanssa: yhtäkkiä kaikki voiteet tuntuivat ärsyttävän herkkää silmänympärysihoa.

Punoittavat ja arat silmänympärykset pelasti kapseliin pakattu seerumi, joka on tuoksuton ja hapettoman yksittäispakkauksensa vuoksi säilöntäaineeton. Tuotteen teho perustuu muun muassa keramideihin, jotka ovat osa ihmisen omaa ihoa ja tärkeä ainesosa ihon suojakerroksen toiminnassa.

Kapselista paljastuva seerumi on ohutta, mutta se kosteuttaa ja täyteläistää tehokkaasti. Muita silmänympärystuotteita ei seerumin jälkeen tarvitse käyttää. Sen lisäksi, että kollegan silmänympärysiho rauhoittui, se myös napakoitui: kuivuudesta johtuvat pintarypyt silottuivat, ja silmien ilmeestä tuli freesimpi.

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum, 60 kapselia, mm. 62,40 € / Feelunique, 71 € / Stockmann ja Kicks.

Ruotsalaista hiustenhoitoa vegaanisesti – ja söpöissä purkeissa

Ruotsalainen Maria Nila -hiusbrändi on saapunut isosti myös Suomeen. Sarja sisältää laajan valikoiman vegaanisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Se on saanut Peta-, Vegan Society- ja Leaping Bunny -sertifikaatit.

Erityistä ihastusta saa aikaan linjan Heal-shampoo, joka hoitaa ja ehkäisee hiuspohjan ongelmia. Hankala, helposti ärtyvä ja tali-ihottuman kanssa temppuileva hiuspohjani tuntuu shampoopesun jälkeen hyvältä ja rauhalliselta.

Plussaa tuotteet saavat myös pakkauksistaan – sarjan kaikki purkit näyttävät simppelin ihanilta ja ovat pakkausmerkintöjen mukaan hiilineutraaleja eli keskivertoa ympäristöystävällisempiä. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Maria Nila Head & Hair Heal rauhoittava ja hiustenkasvua edistävä shampoo, 30 € / 350 ml, mm. Eleven.fi ja valikoidut kampaamot.

Helpoin kulmakarvojen kotivärjäys koskaan

Kulmakarvojen värjääminen voi olla pelottavaa puuhaa, ja liian usein lopputulos on liian tumma tai turhan lämmin. Kulmakarvat näyttävät hyvin harvoin hyviltä lämpimän sävyisinä – Talikan kulmavärin kanssa siitä ei ole pelkoa.

Verrattuna moniin muihin kotikulmakarvaväreihin, tätä väriä ei tarvitse sekoittaa itse. Tuote ei tarvitse muiden kulma- ja esimerkiksi hiusvärien tapaan hapetetta toimiakseen.

Lisäksi yksi ja sama tuote sopii jokaiselle. Väri suditaan näppärästi suoraan hylsystä kulmakarvoihin, ja annetaan vaikuttaa halutusta sävystä riippuen 30, 45 tai 60 minuuttia: blondeille puolituntia, ruskeahiuksisille kolme varttia ja tummahiuksisille tunti.

Lopputulos säilyy pari viikkoa, mutta halutessaan kulmia voi värjätä tuotteella huoletta vaikka joka viikko. Tästä en luovu!

Talika Brow Tintation, 25,90 €, Talika.com.

Kaikki aiemmat lämpösuojat päihittävä suihke

Jokaisen kuumia muotoilurautoja tai muita lämpeäviä hiuslaitteita käyttävän tulisi suojata hiukset jonkinlaisella lämpösuojatuotteella.

Usein lämpösuojat ovat hiuksiin suihkittavia nesteitä, joskus hiuksiin levitettäviä geelejä tai voiteita, mutta ehdottomasti paras vastaan tullut tuttavuus on kuivasuihke.

Täysin kuivana ja hyvin hienojakoisena sumuna pullosta tuleva lämpösuoja leviää kuiviin hiuksiin helposti ja kauttaaltaan, ja sen jälkeinen hiusten muotoilu on aivan omaa luokkaansa. Lainekiharoista tulee paremmat kuin koskaan, ja hiukset tuntuvat pitävän halutun muodon ja kauniin ilmavuuden pidempään kuin normaalisti. Tuote lupaakin sekä hoitaa hiuksia että tehdä niistä helpommin käsiteltävät.

Jos haussa on uusi lämpösuoja, kokeile tätä. KC Professionalin No Nothing -linjaan kuuluva suihke saa plussaa hajusteettomuudesta ja väriaineettomuudesta.

KC Professional No nothing Very Sensitive Heat Protection Spray, 11,90 € / 200 ml, tavarataloista ja valikoiduista apteekeista.

Kosteutusta kasvoille, virkeyttä keholle

Kun legendaarisen ihonhoitomerkki Avènen edustajat kertoivat, että puhdasta lähdevettä sisältävä suihkepullo on merkin myydyin tuote, pyörittelin päätäni. Kun testasin tuotetta itse kesken pitkän päivän työpöydän ja tietokoneen ääressä, tajusin jujun.

Hentona sumuna kasvoille leviävä vesi tuntuu viileältä ja raikastaa ja virkistää nuutuneen olon ja väsähtäneet kasvot heti. Se saa myös meikin näyttämään parissa sekunnissa taas hehkeältä.

Lähdevesi on bakteriologisesti puhdasta eikä tuote tarvitse säilöntäainetta. Silikaattipitoinen lähdevesi lupaa rauhoittaa, suojata ja kosteuttaa ihoa. Tämä pullo menee loppuessaan ostoslistalle.

Avène Eau Thermale Thermal Spring Water -kasvosuihke, 6 € / 50 ml, 9,90 € / 150 ml, 12,50 € / 300 ml, apteekeista.

Andmetics Lip Wax Strips

Totuutta on joskus vain katsottava silmiin – tai tällä kertaa karvoihin.

Tässä tulee helpotusta kaikille naisille, jotka kärsivät viiksistä. Kyllä, usein hennoista, mutta kuitenkin näkyvistä haituvista ylähuulen yllä.

Karvoja voi toki yrittää vahata muillakin karvanpoistoliuskoilla, mutta Andmetics on kehittänyt naisten kasvokarvoille pienet ja kätevästi muotoillut miniliuskat. Ne vievät parilla vetäisyllä pienimmätkin haituvat mennessään. Sama merkki valmistaa myös kulmakarvoille ja korville tarkoitettuja karvanpoistoliuskoja.

Andmetics Lip Wax Strips, 14,90 € / 8 liuskaa eli 16 puolta, Stockmann ja Norris.fi.

Katso kaikki kauneustoimittajan suosikkituotteet täällä.

Seuraa kauneusjuttuja ja tuotelanseerauksia myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?