Hyvästi rypyt! Testasimme silmänympärysvoiteiden parhaimmiston - Tyyli - Ilta-Sanomat

Hyvästi rypyt! Testasimme silmänympärysvoiteiden parhaimmiston

Testasimme silottavien silmänympärystuotteiden iskujoukot, jotka laskeutuvat herkälle alueelle suorittamaan vaativaa tehtäväänsä.

20.9.2018 7:02

Öljyjen ystävälle: Kora Organics Noni Radiant Eye Oil, 39,90 €

Lupaus: Silmänympärysiholle tarkoitettu öljy virkistää ja kirkastaa. Pehmentää hienoja juonteita ja tasoittaa ihoa.

Kokemus: Kätevä roll-on annostelee tuotetta sopivasti. Öljymäinen koostumus epäilyttää, mutta tuote imeytyy nopeasti eikä jää rullaamaan iholle. Ei kuitenkaan toimi kaikkien peitevoiteiden tai rasvaisten luomien kanssa. Tuoksu on melko voimakas, mutta haihtuu nopeasti. Kosteuttaa ja tasoittaa pienimmät juonteet välittömästi, mutta ei silota suurempia ryppyjä.

Mattaisen pehmeää: Mossa Firming Wrinkle-Smoothing Eye Cream, 19,90 €

Lupaus: Kermainen voide ravitsee ohutta ihoa ja tekee siitä kimmoisan ja täyteläisen. Luonnolliset biopolymeerit täyttävät juonteita.

Kokemus: Pienen pumppupullon kanssa oikeaa annostelua joutuu opettelemaan, jottei voidetta tule liikaa. Tuote levittyy hyvin, imeytyy saman tien ja jättää ihon miellyttävän mattaiseksi. Pehmentää pienimpiä kuivuudesta johtuvia ryppyjä välittömästi, mutta suuremmille juonteille ei mahda oikein mitään.

Luonnollista kosteutta: Absolution La Crème Réparatrice -kiinteyttävä silmänympärysvoide, 52,80 €

Lupaus: Vähentää juonteita ja pehmentää silmänympärysihoa. Parakrassi-kasvin uute rentouttaa ihoa ja saa sen näyttämään sileämmältä.

Kokemus: Kapea kärki helpottaa annostelua. Kermainen koostumus pehmittää ihoa ilman rasvaista tunnetta. Luonnonkosmetiikkamainen tuoksu jakaa mielipiteitä. Kevyt koostumus kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää pienet kuivuusrypyt, mutta suurempien juonteiden silottamisessa tämä ekoluksustuote ei pärjännyt.



Välitön silotus: Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum, 62 €

Lupaus: Kiinteyttävä silmänympärysgeeli poistaa turvotusta, vähentää välittömästi juonteita ja kirkastaa silmänympärysaluetta.

Kokemus: Kerrankin pumppupullo, josta saa sopivasti tuotetta! Raikkaassa geelissä riittää kosteutustehoa. Pehmentää juonteita välittömästi ja auttaa turvotukseen. Tasoittaa silmänympärysihoa pidemmässä käytössä. Lähentelee täydellistä, mutta hinta on tuotteen riittoisuudesta huolimatta melko korkea ja tuoksukin voi ärsyttää herkkiä silmiä.

5. Luottotuote rypyille: Louis Widmer Eye Contour Cream, 34,50 €

Lupaus: Ennaltaehkäisee ryppyjä parantamalla ihon kosteudensitomiskykyä. Ehkäisee silmänympärysalueen ärsytystä ja turvotusta.

Kokemus: Purnukkamainen pakkaus ei ole kovin helppokäyttöinen, mutta sisältö on äärimmäisen riittoisa. Onnistuu pitämään ihon kuivumisesta johtuvat rypyt piilossa aamusta iltaan meikinkin alla, eikä voide ärsytä herkkääkään ihoa. Pidemmässä käytössä silotti jopa syviä juonteita ja tasoitti silmäkulman lähellä olevaa arpea. Uusi luottotuote!

6. Toimiva perusvoide: Nivea Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy Eye Treatment, 15,50 €

Lupaus: Tasoittaa hienoja juonteita silmien ympärillä. Tuloksena näkyvästi kiinteämpi ja tasaisempi silmänympärysiho.

Kokemus: Pakkauksen kapea kärki antaa juuri oikean määrän tuotetta, ja kermainen koostumus on riittoisa, mutta ei liian raskas. Tasoittaa pienimpiä juonteita välittömästi ja pitää silmänympärysihon pehmeänä, mutta ei silota suurempia harakanvarpaita sen ihmeemmin edes pitkään käytettynä.

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki testijuttumme täällä!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?