Ota mallia Blake Livelysta! ”Miesmuoti” voi olla todella trendikästä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ota mallia Blake Livelysta! ”Miesmuoti” voi olla todella trendikästä

Toivomme, että Blake Lively pitää tyylinsä, jossa räätälöidyt puvut näyttelevät pääosaa.

23.8.2018 15:13

Hollywood-näyttelijä Blake Lively on esimerkki siitä, kuinka pukeutumisessa ei todellakaan kannata jämähtää tiettyyn lokeroon. Eri elementtien yhdistäminen voi parhaimmillaan olla erittäin toimiva vaihtoehto, esimerkiksi solmio ja hame tai liituraitapuku ja piikkikorot.

Lively on viime aikoina nähty hyvin usein niin sanotussa ”miestyylissä” eli hänellä on ollut istuva jakkupuku ja solmio tai rento vakosamettipuku. Asukokonaisuus on kuitenkin stailattu niin, että kokonaisuus on vahva, mutta naisellinen. Todellinen voimanainen!

Viime vuosina naistenmuotia ovat määrittäneet niin sanotut poikaystäväfarkut ja -takit. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että naisten mallistoon on otettu vaikutteita miesten muodista. Lively kuitenkin viittaa kintaalla miesten ja naisten erillisille mallistoille ja pukeutuu juuri niihin vaatteisiin, joihin itse haluaa pukeutua.

Blake Lively elokuussa 2018.­

Muun muassa E Onlineon huomannut, että Blake Lively on viime aikoina esiintynyt useaan otteeseen räätälöidyssä puvussa. The Cut -sivusto pohtii, voisiko tyylimuutos johtua näyttelijän tuoreimmasta Missä on Emily (A Simple Favor) -elokuvaroolista? Elokuvassa Lively näyttelee sivuroolissa Emilyä, joka mielellään pukeutuu räätälöityihin pukuihin.

Ollessaan promoamassa uutta elokuvaansa noin viikko sitten, Lively pukeutui Versacen miesten malliston neonvihreään pukuun. Muutamia päiviä aiemmin hän edusti valkoisessa liituraitapuvussa.

Elokuussa 2018 Lively esiintyi Versacen neonvihreässä miestenmalliston puvussa.­

Lively on viime aikoina esiintynyt tuoreen elokuvansa mainostilaisuuksissa.­

Joo viime vuonna näyttelijä nähtiin istuvassa puvussa, joten uusi tyyli ei välttämättä johdu pelkästään uusimmasta roolista. Lively oli pukeutunut Ralph Laurenin syysmalliston pukuun, kun hänet kuvattiin lokakuussa 2017.

Blake Lively lokakuussa 2017 New Yorkissa.­

Voi tietenkin olla mahdollista, että Lively on vain tykästynyt tyyliin. Oli syy mikä tahansa, toivomme, että hän pitää tyylinsä!

Lauantaina 31-vuotissyntymäpäiviään juhliva Blake Lively on naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on vuosina 2014 ja 2016 syntyneet tyttäret.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset