Kesän paahtamalle rantapörrölle voi sanoa hyvästit – nyt tulevat ”lasihiukset”! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kesän paahtamalle rantapörrölle voi sanoa hyvästit – nyt tulevat ”lasihiukset”!

Glass hair -trenditukka on yhtä aikaa sileä ja särmikäs.

21.8.2018 6:30

Suorat, kiiltävät, sileät ja nähtävillä erityisesti punaisilla matoilla ja Instagramissa, kuvaillaan tämän hetken himoituinta hiustyyliä Byrdie-sivuston jutussa.

Kesän paahtamalle rantapörrölle voi siis sanoa heipat. Nyt on sileääkin sileämmän glass hair -tyylin vuoro. Jo aiemmin tavoiteltiin lasisena hohtavaa ihoa, ja nyt sama tyyli on saavuttanut myös hiukset. Nimensä mukaisesti ”lasihiukset” kiiltelevät lähes epärealistisen suorina ja sileinä.

Suosituin malli on linjakas polkka ilman kerrostuksia, niin sanottu blunt cut. Siinä kaikkien hiusten latvat on leikattu samaan mittaan tai linjaan. Kaikkein näyttävimmillään suoralinjainen kampaus on nimenomaan sileissä hiuksissa.

Byrdien mukaan tärkeimmät välineet tyylin aikaansaamiseksi ovat suoristus- tai muotoilurauta ja hiusten kiiltoa lisäävät muotoilutuotteet. Inspiraatiota kannattaa etsiä esimerkiksi hiusstylisti Justine Marjanin Instagram-tililtä, joka on pullollaan kiilteleviä julkkiskuontaloita.

Lue Me Naisten jutusta myös vinkit, joiden avulla silotat ja suoristat hiukset tehokkaasti ja mahdollisimman hellävaraisesti.

Lue myös:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

5 hiusväriä, jotka toimivat paremmin kuin anti age -voide

Näin teet hiuksiin kampaamotason föönauksen itse kotona – katso ohjeet videolta ja onnistu!

Huikeita lettikampauksia ja trendikkäitä polkkatukkia – joko tunnet nämä Instagramin hiusgurut?

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?