Ihonhoidossa keskitytään nyt pakaroihin – valitsimme parhaimmat tuotteet - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ihonhoidossa keskitytään nyt pakaroihin – valitsimme parhaimmat tuotteet

Vartalon ihonhoidossa keskitytään nyt peppuun. Pakaroita puunataan kuorinnoilla, voiteilla ja naamioilla.

Pepun ihon hyvinvointiin kiinnitetään nyt huomiota. Kuvituskuva.­

20.8.2018 12:16

Viimeistään Beyoncé ja Instagram ovat tehneet pepusta pääosan esittäjän, ja maailmalla perustetaan kokonaisia tuotesarjoja täydellisen takamuksen saavuttamiseksi. Kuorinta, vartalonaamiot ja täyteläiset voiteet takaavat persikanpehmeät pakarat.

Mutta entä, jos takapuolesta löytyy näppylöitä?

Kyse ei ole aknesta, vaan näpyt johtuvat yleensä tulehtuneista karvatupista eli follikuliitista. Rannalle suuntaaminen saattaa auttaa, sillä aurinko voi parantaa ihon kuntoa, kunhan huolehtii riittävästä suojauksesta uv-säteitä vastaan.

Vaatteissa kannattaa suosia hengittäviä materiaaleja ja väljiä malleja. Istuessasi iho hautuu tuolia vasten, etenkin jos housut ovat tiukat. Hikisiä treenitrikoita ei kannata missään nimessä jättää jalkaan pitkäksi aikaa, ja farkut on hyvä pestä riittävän usein.

Joskus karvatuppitulehdus voi olla kipeä, syvä ja paisemainen. Silloin on hyvä kääntyä ihotautilääkärin puoleen.

Kokeile näitä tuotteita:

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Salt Body Scrub -kuorinta sisältää suomalaista turvetta, jota käytetään myös selluliitin hoitoon, 24,90 €.

MON SUN Magic Midnight Detox & Anti-oxidant Overnight Body Treatment -yönaamio vartalolle tuoksuu kesäsateelta ja lupaa kiinteyttää ja silottaa ihoa nukkuessasi, 14,90 €.

Anese Booty Duo -paketti sisältää That Booty Tho-kuorinnan ja Down with the Thickness -kollageeni-naamion, jotka on tarkoitettu juuri pepun kaunistamiseen, 49,13 € + postikulut noin 11 €.

Lierac Body-Slim Global body contouring-selluliittivoide poistaa myös turvotusta, mikä on mukava lisä kesä-kuumalla, 50 €

Lue lisää

Olisitko uskonut? Vanhat kunnon tuulipuvut ovat nyt huippumuotia

Haluatko tuuheammat kulmakarvat? Listasimme 6 toimivaa ratkaisua

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset