6 täydellistä tuotetta, joilla kauneustoimittaja taikoo hehkuvan meikin käden käänteessä - Tyyli - Ilta-Sanomat

6 täydellistä tuotetta, joilla kauneustoimittaja taikoo hehkuvan meikin käden käänteessä

MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet. Tällä kertaa tehdään täydellinen hehkumeikki.

Kauneustoimittajan luottotuotteet juuri nyt.

9.8.2018 14:11

Iho kuulaaksi ja puhtaaksi kaikkien aikojen mutanaamiolla

Kauniissa meikissä kaikki lähtee ihosta.

Lomamatkalla löydetty kasvonaamio on ihonhoidon ihmetuote. Huippusuositun kosmetiikkaketju Sephoran omaa mutanaamiota voi suositella aivan jokaiselle: Naamio sisältää valkoista savea, sinkkiä ja kuparia, jotka puhdistavat ihoa tehokkaasti.

Naamio silminnähden imaisee ihohuokosten epäpuhtaudet ja jättää jälkeensä puhdistuneet ja häivyttyneet huokoset sekä sileän, pehmeän ja mattaisen ihon.

Naamiota voi käyttää koko kasvoilla tai vain pahimmilla epäpuhtausalueilla. Kerran kokeilun jälkeen tästä ei enää luovu.

Sephora Mud Mask Purifying & Mattifying -kasvonaamio, noin 15 € / 60 ml.

Hehkua ja UV-suojaa samasta purkista

Tuttu kotimainen ilahduttaa uutuudellaan: Lumene suunnitteli hehkua ja hohtoa tuovan meikinpohjustustuotteen, jossa on myös UV-suoja.

Jo tavaramerkiksi muodostuvaan pipettipulloon pakattu primer tuo eloa ja tervettä hehkua kasvoille. Kaikkein rasvoittuvimmalle iholle kuultoa saattaa olla reilustikin, mutta puuterointi pelastaa T-alueen. Ihastuttava lanseeraus!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF 30 -meikinpohjustaja, 31,90 € / 30 ml.

Ihanin CC-voide aikoihin

Toinen suosikki Lumenelta on CC- eli color correcting -voide, jota käytetään kevyenä meikkivoiteena. Kuinka ihosta voi tulla näin kuulas!

Tuote peittää juuri sopivasti, tuntuu kermaiselta iholla, ei kuivata lainkaan mutta tuottaa kuitenkin kiillottoman lopputuloksen. Kaikki merkin ihomeikit eivät tähän asti todellakaan ole vakuuttaneet, mutta tästä tuubista ei löydy vikoja. Täydellinen meikkivoide!

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream, 6 eri sävyä, 16,90 € / 30 ml.

Trendikulmat kuosiin

Kuulostaa erikoiselta, mutta kauneustoimittajanne on sutinut tähän asti kulmakarvansa kuriin ja trendikkään pörröisiksi ja tuuheiksi palasaippualla.

Lue lisää: Malli Kaia Gerber käyttää samaa kulmakarvakikkaa kuin kauneustoimittajamme – ja se todella toimii

Nyt saippualle on kuitenkin löytynyt vahva haastaja. Elizabeth Ardenin kulmakarvageeliä saa monessa toimivassa sävyssä, ja se asettelee kulmat paikoilleen koko päiväksi. Lopputulos on tuuhea ja tasaisen sävyinen.

Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel -kulmageeli, 25 €.

Hohtomeikin kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Highlighter eli korostustuote on yksi viime vuosien nopeimmin kasvaneista meikkituoteryhmistä. Hehkua tuovilla puutereilla ja puikoilla saa tuotua kasvojen korkeita kohtia esiin ja huijattua ihosta paljon todellisuutta hehkeämmän. Highlighter tuo kasvoille lisää valoa.

Tämän hetken lempikorostuspuuteripaletin napeissa on paljon pigmenttiä ja niin kermainen koostumus, kuin puuterimaisessa tuotteessa voi olla.

Kulmaluiden, poskipäiden, nenänvarren ja amorinkaaren lisäksi paletin punertavalla highlighterilla saa meikattua uskomattoman kauniin, hehkuvan silmämeikin – ja miksei muitakin sävyjä voisi käyttää luomilla.

Huda Beauty 3D Highlight Palette, noin 45 €, mm. Cult Beauty.

Runsaat ripset ja kissamaiset silmät helposti kerrasta toiseen

Sen jälkeen, kun teimme magneettiripsitestin MyStyleen, yhdet testin ripsistä ovat kulkeneet jatkuvasti laukussa. Suomalaisen magneettiripsivalmistajan Miraquen Natural-ripset on muutaman harjoittelukerran jälkeen älyttömän helppo napsauttaa paikoilleen, ja ne pysyvät silmissä tiukasti koko illan.

Muusta silmämeikistä ei oikeastaan edes tarvitse huolehtia, sillä puolen silmän mittaisella ripsirivistöllä saa katseeseen automaattisesti kissamaisuutta. Samoja ripsiä on tullut käytettyä jo vähintään kymmenen kertaa, eivätkä ne ole menneet miksikään.

Lue lisää: Tekoripset voi kiinnittää nyt magneetilla! Testasimme nerokkaan kauneusuutuuden

Miraque Natural 121 -magneettiripset, 59 €.

Lisäksi kauneustoimittajan lempikulmakynät voi tsekata täältä ja luottoposkipunan täältä!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?