Aidot vartalot uikkareissa! Silottelemattomat bikinikuvat rohkaisevat kenet tahansa rannalle

Kaikenlaiset naiset julkaisevat rantakuviaan nyt Instagramissa ja muistuttavat otoksillaan, että kuka tahansa voi pukea bikinit.

Plusmalli Iskra Lawrencen lisäksi moni tuntemattomampikin kurvikas julkaisee upeita uikkarikuvia.

8.8.2018 16:16

2010-luku on kehopositiivisuuden aikaa. Kaikenlaisten, keskenään erilaisten, tavallisten ja tavattomampien vartaloiden puolesta puhuminen kasvaa ilmiönä jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

Oman vartalon hyväksyminen on alkanut näkyä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, johon kuka tahansa voi tuottaa haluamaansa sisältöä.

Tosin valtavirtakin on muuttumassa – pluskoon mallit, kuten megasuosittu Ashley Graham, valtavan seuraajajoukon kerännyt Iskra Lawrence ja Sports Illustrated -lehden uikkarimalli Tabria Majors ovat yhtä tunnettuja malleja kuin monet perinteisissä mitoissakin töitä tekevät huippumallit.

Iskra Lawrence.

Iskra Lawrencella on 4,1 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Iskra tunnetaan muun muassa itsevarmoista uikkarikuvistaan, jotka ovat täynnä asennetta.

Iskra Lawrence.

Tabria Majors.

Tabria Majors on poseerannut muun muassa legendaarisessa Sports Illustratedissa.

Ashley Graham.

Ashley on kaikkien plusmallien suunnannäyttäjä ja kenties tunnetuin pluskoon malleista.

Ashleyn, Iskran ja Tabrian lisäksi bloggaajat, somevaikuttajat ja täysin tavalliset ihmiset ovat alkaneet jakaa sosiaalisessa mediassa yhä enemmän silottelemattomia uimapukukuvia.

Muun muassa kokonainen pluskokoisille vartaloille omistettu Curvyinstyle-tili kokoaa yhteen bikini-inspiraatiota kurvikkailta käyttäjiltä. Suosittujen tilien lisäksi rantakropparohkeutta voi kerätä vaikkapa hashtagien #bodylove tai #bodypositivity takaa.

Esimerkiksi heistä voi inspiroitua. Bikinit päälle ja biitsille!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?