Pluskoot saapuvat vihdoin huippumuotiin! Suosikkidesigner ilmoitti kurvikkaasta mallistosta

Pluskokoiset mallit ovat yksi muotimaailman kuumimmista ilmiöistä. Alkavatko suuremmat koot näkyä myös luksusmuodissa?

Muotisuunnittelija Jason Wu suunnittelee syksyksi kokonaisen pluskoon malliston.

6.8.2018 12:43

Yhdysvaltalaissuunnittelija Jason Wu ja tämän nimikkomuotimerkki ilmoittivat hetki sitten yhteistyöstä huippusuositun plusvaatebrändi Eloquiin kanssa.

Vaikka pluskoon vaatteita on saanut jo pitkään lähes jokaisesta ketjuliikkeestä, huippumuotimerkit tarjoavat yhä edelleen luomuksiaan yleisesti koossa 32–44. Kurvikkaat mallit ja isot koot kuuluvat luksusmuotiin harvoin, vaikka Ashley Graham ja muut kuuluisuuksiksi nousseet plusmallit näyttävätkin tietä suuremmille vaatekoille ja laajemmalle skaalalle vartaloita.

Syksyllä lanseerattavasta yhteistyömallistosta ei ole ilmoitettu vielä kokohaarukkaa tai paljon muutakaan, mutta Eloquiin julkaisema luonnoskuva lupailee ainakin naisellisia juhlavaatteita.

New York Postin mukaan Jason Wu otti kokoelmaansa äskettäin amerikkalaisen lisäkoon 14 eli eurooppalaisen kokomme 46. Montaa plusmuotia kuluttavaa pieni muutos ei vielä lämmitä, mutta tuore julkistus Eloquiin kanssa antaa myös isokokoisille pääsyn designer-luomuksiin. Eloquii tarjoaa vaatteita normaalisti koosta 46 jopa kokoon 60 asti.

Luksusmuotimerkit esittelevät luomuksiaan yhä useimmiten pitkien, kapeiden ja hoikkien huippumallien yllä. Jason Wun tämän kesän kokoelmaa.

Jason Wu taitaa selkeän, tyylikkään, naisellisen lookin.

Jason Wu SS18.

Jason Wu SS18.

Suunnittelija Jason Wu.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?