Paras tuote hellepäivään! Testasimme hittiuutuuden – 13 kosteuttavaa ja raikastavaa kasvosuihketta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Paras tuote hellepäivään! Testasimme hittiuutuuden – 13 kosteuttavaa ja raikastavaa kasvosuihketta

Kasvosuihke ei ole pelkkä trendituote vaan lähes pakollinen varuste kesäkassiin, osoittaa testimme.

2.8.2018 17:23

Kosteuttava suihkaus kasvoille on päivän pelastus, kun hikoilet helteessä tai olet tuijottanut tietokoneen näyttöä koko päivän.

Ihonhoidon uusista trendituotteista, kasvosuihkeista, on tullut viime vuosina iso hitti kauneudenhoidossa.

Tuotteita alkaa olla joka lähtöön: Kosteuttavien ja raikastavien suihkeiden rinnalle on ilmestynyt hoitavia tuotteita sekä meikin alle suihkutettavia primereita. Lisäksi meikinkiinnityssuihkeet eli setting sprayt ovat oma tuoteryhmänsä.

Tähän testiin valitsimme kasvosuihkeita, jotka on tarkoitettu freesaamaan ilmettä milloin vain. Suihkeet ovat niin hienojakoisia, että voit käyttää niitä aina, kun tarvitset lisäkosteutusta tai raikkautta kasvoillesi. Meikki ei suttaannu.

Näin purkit pärjäsivät.

NÄIHIN IHASTUIMME

1. January Labs Restorative Tonic Mist, 20 € / 118 ml

Sopii käytettäväksi sekä kasvojen puhdistuksen jälkeen että antamaan lisäkosteutta päivän mittaan. Ihana, raikas tuulahdus, joka tuntuu myös ihoa hoitavalta. Kasvot näyttävät freesimmältä ja iho hehkuvammalta. Lähes tuoksuton. // mm. Cult Beauty.

2. Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist, 28,90 € / 100 ml

Elizabeth Ardenin Eight Hour -tuotelinjalla on legendaarinen maine, eikä sarjan kasvosuihkekaan tuota pettymystä. Suihke on hienojakoinen mutta sopivan kosteuttava, ja tuoksu miellyttävän mieto.

Antioksidantteja ja vitamiineja sisältävän suihkeen luvataan sopivan sekä ihon virkistämiseen että hellimiseen puhdistuksen yhteydessä. Pullo jää työpöydälle käyttöön! // mm. Stockmann ja Sokos.

3. Whamisa Organic Flowers Olive Leaf Mist, 31,90 € / 80 ml

Lähes tuoksuttomassa suihkeessa on oliivinlehtiuutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Pullossa myös uiskentelee hauskasti pari puunlehteä. Suihkeessa ei ole lainkaan vettä vaan aloe vera -uutetta, jonka luvataan maksimoivan ihonhoidolliset ominaisuudet. Ja tämä kosteuttaakin kunnolla! Pakollinen mukaan seuraavalle lennolle. // mm. Natural Goods Company.

4. Omorovicza Queen of Hungary Mist, 16,90 € / 30 ml

Tähän kulttituotteeseen jää koukkuun. Hento mutta huumaava tuoksu, superkosteuttava koostumus. Suihke leviää kasvoille niin hienojakoisena, ettei se tunnu lainkaan kastelevalta. Pienintäkään pelkoa meikin leviämisestä ei ole. Kuin kasvoille laskeutuisi ihana, raikastava sumupilvi. // mm. Cult Beauty.

5. Guinot Fresh Hydrating Mist, 34 € / 100 ml

Hyaluronihappopitoinen tehokosteuttaja. Kastelee kasvot kunnolla, mutta meikki ei kuitenkaan leviä. Raikastaa ihanasti iltapäivän väsyneen naaman ja tuntuu jopa hoitavalta. Tuoksu on hiukan täyteläisempi, kun suurin osa suihkeista on tuoksultaan vesimäisiä. // Guinot-hoitoloista.

6. Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray, 31,90 € / 118 ml

Rakkautta ensisuihkauksella. Puhtaille kasvoille kasvoveden tapaan lisättävä primer yllättää. Meikkivoide liukuu kasvoille tasaisesti ja näyttää hehkeältä. Se lupaakin häivyttää ihohuokosia ja kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Suihke raikastaa ilmettä myös päivän mittaan ja sen miedon kookoksinen tuoksu virkistää. Monitoimituotteet ovat upea keksintö – silloin kuin ne todella toimivat! // mm. Sokos ja Stockmann.

7. Bioeffect Osa Water Mist, 45 € / 60 ml

Tasainen, tuoksuton suihke, joka kosteuttaa tarpeeksi muttei kastele märäksi. Saa ihon näyttämään heleältä ja napakalta. Islantilaisten sarjan suihke sisältää kuumista lähteistä peräisin olevaa piidioksidia, jonka luvataan vähentävän ihon talineritystä ja tekevän ihosta puuterimaisen. Lopputulos onkin mattapintaisempi kuin muilla suihkeilla. // apteekeista.

NÄITÄKIN KOKEILIMME

8. ACO Rescue Mist, 12,90 € / 75 ml

Suihke on jo liiankin hienojakoista – tätä saa suihkia tosissaan monta painallusta, jotta kosteus tuntuu kasvoilla. Suihkuttelun jälkeen iho jää aavistuksen tahmeaksi. Sitruunainen tuoksu, joka kuitenkin haihtuu pian. // apteekeista.

9. Feeligold Flower Mist Mint, 10,90 € / 50 ml

Raikastava suihke virkistää ihon, ja mintun tuoksu herättää tehokkaasti iltapäiväkoomasta. Ihon pinta jää hiukan tahmeaksi. Vain mintun ystäville – tuoksu on sen verran voimakas. // mm. Feeligold.com.

10. Lumene LÄHDE Facial Mist, 9,90 € / 50 ml

Miellyttävä suihke. Tuote lupaa antaa raikkautta iltapäivän kuivan tuntuiselle iholle, ja sen se myös tekee. Kevyesti tuoksuva, mutta tuoksu haihtuu nopeasti. Hyvä tuote omassa hintaluokassaan. // tavarataloista.

11. REN Flash Defence Anti-Pollution Mist, 32,60 € / 60 ml

Tällä suihkuttelun jälkeen huomaan ripsivärin levinneen. Tuote lupaa muodostaa iholle suojan saasteita vastaan, mikä kuulostaa lupaavalta. Arkikäytössä on kuitenkin melko mahdoton huomata, tapahtuuko todella näin. // mm. Eleven.

12. Olivia Klein Hydra Spray Toner, 18,90 € / 150 ml

Liian kasteleva suihke, ja kaikista hanavesimäisin koostumus. Aloe veraa sekä ruusunkukka- ja taikapähkinävettä sisältävä suihke raikastaa – mutta tuntuu samalta kuin kasvoille suihkisi aivan tavallista vettä. // mm. Hehku.

13. Pixi Makeup Fixing Mist, 23,80 € / 80 ml

Pullon suutin roiskii tuotetta aivan liian kastelevasti. Meikki ei leviä, eli tuote itsessään vaikuttaa onnistuneelta, mutta en halua kastella naamaani meikkaamisen jälkeen näin märäksi. // mm. Kicks.

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki testijuttumme täällä!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?