Jos tämä nainen ei rohkaise sinua pukemaan bikineitä, ei kukaan – upea!

Yhdysvaltalainen Sara Geurts, 27, on täydellinen esimerkki siitä, että bikinikroppa syntyy puhtaasti asenteella.

27.7.2018 13:02

Minnesotalainen Sara Geurts oli 10-vuotias, kun hänellä todettiin harvinainen Ehlers-Danlosin oireyhtymä eli EDS. Geneettinen sidekudossairaus johtuu elimistön poikkeavasta kollageenista, ja se aiheuttaa muun muassa nivelten yliliikkuvuutta, sijoiltaan menoja ja ihon venyvyyttä.

Tavanomaisia oireita ovat erilaisen ihon lisäksi krooninen kipu sekä lihasten heikko rasituksensieto ja nopea väsyvyys. Tyypillistä on myös autonomisen hermoston oireilu, kertoo Suomen Ehlers-Danlos -yhdistys.

Sara Geurts kertoo muun muassa The Sun -lehdessä, ettei hän kärsi sairauden vakavimmista muodoista, mutta kipujen lisäksi naisen tila näkyy ulospäin hyvin selvästi.

Hurjasti positiivista palautetta

Vielä teini-ikäisenä Geurts häpesi ja peitteli erilaista kroppaansa. Nyt, 27-vuotiaana, nainen esittelee sitä 72 tuhannelle seuraajalleen Instagramissa, eikä pelkää pukeutua esimerkiksi bikineihin.

Geurts työskentelee mallina ja on saanut rohkeudestaan hurjan määrän positiivista palautetta aina siitä lähtien, kun uskalsi ensimmäistä kertaa paljastaa vartalonsa ihmisille.

Lue myös: Pluskokoinen suomalaisbloggaaja Elsa, 36, julkaisee bikinikuvia ja näyttää, että kuka tahansa voi pukeutua uikkareihin

Nyt hän toivoo, ettei olisi koskaan hävennytkään kroppaansa.

– Ryppyni ja juonteeni tekevät minusta minut. Jokainen kohta ihossani on uniikki, ja pidän sitä todella kauniina, Geurts kirjoittaa The Mightyssa.

– Haluan murtaa yhteiskunnan standardit kauneudelle ja täydellisyydelle ja näyttää, että juuri epätäydellisyydet ja yksilöllisyys ovat kaunista, hän sanoo The Sunissa.

Tästä naisesta kannattaa inspiroitua.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?