Suomalainen muotimerkki yllättää halpaketjun kanssa: Uusi mallisto täynnä herkkyyttä, kauneutta – ja nännejä

Ivana Helsinki esitteli uuden mallistonsa Pariisissa.

10.7.2018 18:31

Yksi Suomen menestyneimmistä muotimerkeistä, Ivana Helsinki, esitteli tuoreen mallistonsa menneenä torstaina Pariisissa. Ivana Helsinki on suunnittelija Paola Suhosen luotsaama muotibrändi, jonka hän perusti siskonsa Pirjo Suhosen kanssa 20 vuotta sitten.

Merkin 20-vuotisjuhlanäytös nähtiin Haute Couture -muotiviikoilla – ainoana suomalaisena ja skandinaavisena brändinä, joka on koskaan hyväksytty muotiviikkojen viralliseen ohjelmaan.

Mallisto oli täynnä uniikkeja luomuksia, joissa yhdistyivät Ivana Helsingille tunnusomaiset kuosit ja näytösmekkomallit. Jokainen malliston kappale on ainutlaatuinen, sillä vaatteet on tehty jokaista yksityiskohtaa myöten käsin.

Kokoelma herätti huomiota myös markettimuodin puolelta tutun kumppanin ja rohkeiden materiaalivalintojen ansiosta. Monen kansainvälisen luksusmuotimerkin tapaan Ivana Helsinki marssitti lavalle läpikuultavia yläosia.

Lisäksi merkki suunnitteli yhteistyömalliston kauppaketju Tokmannin kanssa. Näytöksessäkin nähdyt Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston vaatekappaleet ovat saatavilla markettihintaan: kaikki alle neljälläkympillä.

– Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Tokmannin kanssa. Markettimuodissa tapahtuu paljon kiinnostavaa juuri nyt, Pirjo Suhonen sanoo tiedotteessa.

Uniikkien tuotteiden kaupallisia versioita on ostettavissa verkkokaupasta ja myymälöistä valtakunnallisesti.

Suunnittelija Paola Suhonen.

Kuvat: Ivana Helsinki

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?