Testissä uutuustuoksut! Löysimme hyviä hajuvesiä enemmän kuin koskaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testissä uutuustuoksut! Löysimme hyviä hajuvesiä enemmän kuin koskaan

MyStylen toimitus tuoksutteli joukon uutuushajuvesiä. Löysimme kuusi uutta suosikkia.

14.6.2018 15:33

NÄIHIN RAKASTUIMME   Carolina Herrera Good Girl Légère EdP, 100,90 € / 50 ml

Tuoksu: Seksikäs ja itämainen tuoksu ripauksella mandariinia. Mystisen aistikas tuoksu vahvalle ja rohkealle naiselle.

Kokemus: Nimi kertoo jo jotain: kiltin tytön kuuma tuoksu. Monikäyttöinen hajuvesi sopii monen ikäiselle naiselliselle naiselle. Makea tuoksu, muttei kukkainen tai hedelmäinen – jotain erilaista. Tästä tykkäsivät kaikki!

Boss the Scent for Her Parfum Edition 109,90 € / 50 ml

Tuoksu: Uutuustuoksu kutsuu BOSS-naisen osallistumaan sivistyneeseen tasavertaisten kaksintaisteluun.

Tuoksussa yhdistyvät hunajainen persikka, osmanthus-kukan uute, kistuskukka, savuinen nahkaisuus ja paahdettu kaakaopapu.

Kokemus: Tämä tuoksu on klassisen tyylikkäälle kaupunkilaistytölle ja luksukkaalle bisnesnaiselle. Korot kopisevat, nahkalaukku keikkuu käsivarrella ja sopivan pehmeä tuoksu huokuu uranaisen kaulalta.

Paco Rabanne Lady Million Lucky EdP, 73,90 € / 50 ml

Tuoksu: Tämä tuoksu on itsevarman ja riskejä kaihtamattoman hajuvesi. Ylelliset gourmand-nuotit yhdistyvät santelipuuhun ja viettelevään jasmiiniin.

Hekumoiva kokonaisuus leikittelee aisteilla ja yhdistää vadelmaa, ruusua, jasmiinia, hasselpähkinää, hunajaa, santelipuuta, seetriä ja kasmirpuuta.

Kokemus: Tuoksu vie heti ensisuihkaisulla skumppalasien ääreen klubille. Nuorten naisten biletuoksu niin nimeltä, sisältä kuin ulkoa – yökerhoperhosen luottotuoksu, hyvä sellainen!

Calvin Klein Eternity Air EdP, 72,90 € / 50 ml

Tuoksu: Ilahduttava, eloisa ja henkeäsalpaava. Raikkaassa tuoksussa on uudenlainen vivahde ilmavalla mutta selvästi erottuvalla taivaan sävyjen tuoksuvivahteella.

Modernissa, naisellisessa tulkinnassa perinteisestä kukkaistuoksusta sekoittuvat greippiöljy, mustaherukka, taivaan sävyt -tuoksuvivahde, pioni, kielo, päärynän vivahteet sekä seetripuun öljy, ambergris ja myski.

Kokemus: Tämän selkeämmin hajuvesipullo ei voisi muistuttaa merenrannasta, suolaisesta tuulesta, raikkaasta ilmasta ja merenrantahuvilasta. Ihana kesätuoksu aikuiselle naiselle!

Mexx Forever Classic Never Boring for Her EdT, 29,95 € / 50 ml

Tuoksu: Mexx kuvailee tuoksuaan elegantiksi kukkais-hedelmätuoksuksi, jossa yhdistyvät muun muassa päärynä, mandariini, mustaviinimarja, persikka, santelipuu ja myski.

Kokemus: Tämä sopii sporttiselle. Tuoksu on kevyt ja puhdas, ja sen voisi kuvitella aktiivisiin arkipäiviin. Raikkaan nuorekas tuoksu, mutta menee helposti vanhemmallekin.

Erityisen persoonallista hajuvettä etsivän ei kannata tarttua tähän pulloon, mutta helppoa arkituoksua kaipaavalle suosittelemme.

Viva La Juicy Soirée EdP, 67 € / 50 ml

Tuoksu: Kutsu tyttöporukka kokoon, sujauta naamari kasvoille ja pistä juhlat käyntiin!

Tuoksusarjan uusin tulokas puhuttelee ylellisyyden nälkäisiä tyttöjä, joilla on asennetta. Siinä tuoksuvat vaaleanpunainen kiivi, kupliva mandariini, mustaherukan lehdet, arabianjasmiini, myski, meripihka ja havupuu.

Kokemus: Parasta Juicya aikoihin! Vaikkei olisi aiemmin tykännyt merkin ylimakeista tuoksuista, tähän on helppo ihastua.

Pullosta voi päätellä, mitä on tulossa. Makea, purkkamainen ja karkkimainen, muttei ollenkaan halpa.

NÄMÄ EIVÄT IHASTUTTANEET

  Oriflame Sublime Nature Tuberose Parfum, 62 € / 50 ml

Tuoksu: Sublime Nature -kokoelman myötä Oriflame astuu hajuvesimaailman uuteen ulottuvuuteen: Ympäristöä säästävässä uuttamismetodissa käytetään CO 2 -tekniikkaa, jonka avulla raaka-aineista saadaan ilman kemiallisia liuotteita puhtaampi, monimuotoisempi ja raaka-aineen todellista tuoksua vastaava.

Tuoksun on luonut visionäärinen mestariparfymööri Nathalie Lorson. Osa hänen muistetuimmista tuoksuistaan on tehty esimerkiksi Yves Saint Laurentille, Dolce & Gabbanalle ja Roberto Cavallille.

Kokemus: Hyvin pehmeä ja perinteinen tuoksu voi sopia monelle arkeen. Tuoksu on ennen kaikkea puuterinen, ja tuo mieleen äidin meikkilaatikon vanhat huulipunahylsyt ja meikit.

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle EdT, 75,30 € / 50 ml

Tuoksu: Ilmavat, kevyet kukkaistuoksut sekoittuvat mehukkaiden hedelmien tuoksuun. Alkutuoksun kirsikka yhdistyy kevään myötä kukkaan puhkeavien valkoisten kukkien tuoksuun. Metsämarjavaahto muodostaa mehukkaan pohjan.

Kokemus: Jacobsin violetti uutuus on turvavalinta. Aiemmat versiot ovat olleet huomattavasti parempia.

Kukkainen ja yllätyksetön tuoksu ei tunnu erityisen arvokkaalta. Suloinen hajuvesi toimii kuitenkin nuoren tytön takuuvarmana lahjana.

Marc Jacobs Daisy Twinkle EdT, 75,30 € / 50 ml

Tuoksu: Raikkaat kukkaistuoksut yhdistyvät hedelmäisiin tuoksuvivahteisiin. Tuoksu avautuu mehukkaiden metsämarjojen tuoksulla, johon orvokin lehdet lisäävät raikkautta. Kukkainen sydän saa täyteläisyyttä jälkituoksun kermaisesta, valkoisten puiden tuoksusta.

Kokemus: Pullo on upea – ja antaa odottaa tuoksulta enemmän. Tuoksu on huomattavasti parempi kuin Daisy Dream, muttei herätä suuria tunteita. Hyvin turvallinen, jokanaisen valinta.

Chloé Nomade EdP, 94,90 € / 50 ml

Tuoksu: Chloén perustaja Gaby Aghion tapasi sanoa: ”Värini tulevat Egyptistä.” Nomade herättää unelman lähtemisestä, ja tuoksussa tuntuu itseensä luottavalle naiselle luonteenomainen vaivaton tyylikkyys.

Kukkais-chypretuoksun kaksi puolta koostuvat tammisammalen intensiivisyydestä ja mirabelleluumun makeudesta. Freesia tuo tuoksuun kukkaisen vivahteen.

Kokemus: Tuoksu voisi olla modernin vanhemman naisen mieleen. Tyylikäs pullo sopii arvokkaaseen kylppäriin. Pullosta paljastuu tuulahdus, joka tuo etäisesti mieleen Chanelin klassikot – ei välttämättä hyvällä.

Tuoksu on kukkainen mutta pyöreän kypsä, vahva ja voimakas. Ei ihan nuorelle.

Elizabeth Arden Green Tea Fig, 35 € / 50 ml

Tuoksu: Lämpöä ja naurua tulvivaa rustiikkista maalaistunnelmaa. Tuoksu on saanut innoituksensa viikunapuusta. Viikuksen ja muratin lehtien tuoksut yhdistyvät sitruksen häivähdyksiin. Vihreän teen, myskin ja muskatellisalvian häivähdykset viimeistelevät tunnelman.

Kokemus: Tuoksun kuvailu kuulostaa hyvältä, mutta Arden pettää tuoksussa ja jämähtää pullossa. Hajuvesipullo saisi uudistua niin ulkoa kuin sisältä – ei erityisen hyvä tuoksu tuo mieleen marketin käytävän ja persoonattoman hajuvesivalinnan.

Tuoksu ei tunnu kalliilta ja muistuttaa enemmän suihkugeeliä. Tässä on hieman liikaa yrittämisen makua.

Escada Sorbetto Rosso EdT, 59,90 € / 50 ml

Tuoksu: Escadan uusin tuoksu on osa ylistettyä kesätuoksumallistoa. Intensiivinen ja unohtumaton lomaromanssi on kesäloman synonyymi: eksoottinen, sensuelli ja addiktoiva.

Uutuustuoksu henkii Amalfin rannikon tunnelmaa ja viettelevää italialaista Dolce Vitaa. Tuoksussa yhdistyvät hedelmäinen, vesimäinen ja vihreä vesimeloni, keikarinkukka, mandariini, valkoinen päärynä, punainen omena ja praliini.

Kokemus: Nuoren naisen kesätuoksu. Escada-fanit rakastuvat, mutta monelle muulle tuoksussa tuntuvat liikaa 2000-luvun ensimmäisten vuosien nollaritrendit ja keinotekoinen vesimeloni – kuin suihkisi drinkkiä päälleen.

Calvin Klein ck one summer EdT, 55,50 € / 100 ml.

Tuoksu: Energinen ja raikas tuoksu avautuu virkistävän kuplivalla limettimohiton tuoksuvivahteella, joka yhdistyy mehukkaaseen guava-hedelmään. Jälkituoksussa tuntuva setripuu lisää tuoksuun lämpöä ja tuo mieleen auringonlaskun seikkailuntäyteisen päivän jälkeen.

Kokemus: Unisex menee kenties jo liian miehiseksi. Raikas, urheilullinen ja terävä tuoksu lähentelee jo fiilistä miesten suihkusaippuasta.

Tuoksu ei ole itsessään huono, mutta naiselle selkeän maskuliininen.

Kuvat: Valmistajat

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?