Ruotsalainen verkkokauppajätti saapuu Suomen markkinoille – tähtää Suomen suurimmaksi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ruotsalainen verkkokauppajätti saapuu Suomen markkinoille – tähtää Suomen suurimmaksi

Ruotsissa ja Norjassa kymmenien miljoonien myynteihin yltänyt ihonhoitoverkkokauppa Skincity avaa sivustonsa myös Suomeen tänään tiistaina.

Skincityn perustajat Mikael Kjellman ja Annica Forsgren Kjellman.­

29.5.2018 13:25

Ihonhoitoverkkokauppa Skincity avaa ovensa tänään tiistaina Suomen markkinoille. Yritys on toiminut seitsemän vuotta Ruotsissa ja kaksi Norjassa, ja nyt Skincity avaa verkkokauppansa myös Suomelle, kertoo yrityksen tuore tiedote.

Skincity on netissä toimiva ihonhoitoklinikka, joka tarjoaa ammattitason ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita sekä uniikkeja ihotestejä ja -analyysejä.

Verkkokauppa tunnetaan jokaisen tilauksen mukana saapuvista lahjoista ja näytepakkauksista.

Nettisivuillaan yritys kertoo olevansa ylpeä myös asiakaspalveluhenkilöstöstään, joka koostuu ainoastaan sertifioiduista kosmetologeista.

Yrityksen tavoitteena on nousta heti Suomen johtavaksi ihonhoitotuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

– Olemme pitkän ajan kuluessa huomanneet Suomessa kasvavan kysynnän, joka johti päätökseen laajentaa maan markkinoille, toimitusjohtaja Mikael Kjellman sanoo tiedotteessa.

– Tarkoituksenamme on vakiinnuttaa paikka Pohjoismaiden johtavana ihonhoitoon ja siihen liittyviin palveluihin erikoistuvana yrityksenä.

Kahden hengen yrityksestä miljoonabisnekseksi

Skincity avasi verkkokauppansa vuonna 2011 kahden yrittäjän voimin. Kosmetologi ja entinen PR- ja tuotepäällikkö Annica Forsgren Kjellman ja internetkaupasta paljon kokemusta omaava yrittäjä Mikael Kjellman pistivät digitaalisen ihonhoitoklinikan pystyyn sanojensa mukaan ennen kuin kukaan muu keksi saman idean.

– Olimme vain pieni perheyritys kahdella työntekijällä. Olimme ylpeitä siitä, että yhtenä ensimmäisistä nettikaupoista tarjosimme asiakkaillemme ammattilaatuisia kosmetiikkatuotteita ympäri vuorokauden, ja samantasoista palvelua, kuin voisi odottaa kivijalkamyymälöiltä, he kertovat yrityksen nettisivuilla.

Tällä hetkellä yrityksen liikevaihto on 300 miljoonan kruunun eli noin 29 miljoonan euron luokkaa, ja sillä on 90 työntekijää.

Skincityn perustajat Mikael Kjellman ja Annica Forsgren Kjellman.­

Skincityn siirtyminen Suomen markkinoille tarkoittaa nykyisen konseptin sataprosenttista paikallistamista Suomeen. Yritys tulee tiedotteen mukaan käyttämään suomalaisia palveluita ja yhteistyökumppaneita sekä työllistämään suomalaisia ihonhoidon asiantuntijoita.

Lisäksi Skincity avaa Helsinkiin toimipisteen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?