Testasimme huultenpohjustajat: Puikkojen joukosta löytyi voittaja, jota ilman testaaja ei enää halua olla

Vastarannankiiski löysi meikkipussiinsa luottokumppanin, kun panimme huulimeikinpohjustustuotteet paremmuusjärjestykseen.

Huulissa on pohjustustuotteen kanssa vissi ero.

Käsi pystyyn: en ole koskaan ennen käyttänyt huultenpohjustajaa.

En ole koskaan kiinnostunut kyseisestä tuotteesta tarpeeksi, jotta olisin edes kokeillut. Pohjustajat testasi siis jokseenkin sokkona vastarannankiiski, joka piti koko tuotetta lähtökohtaisesti turhana.

Heti alkuun kävi ilmi, että kyllä tuotteelle käyttöä on. Olin vain ymmärtänyt tuotteen nerokkuuden aivan väärin.

Olin ajatellut, että huultenpohjustaja vain lisäisi punan kestoa, mutta olinkin hakoteillä. Kestossa en huomannut minkään tuotteen kohdalla suurempaa eroa siihen, ettei tuotetta olisi käyttänyt punan alla ollenkaan, saati sitten eroa tuotteiden välillä.

Sen sijaan tajusin, että tämän tuotteen avulla huulipunaa voi ylipäätään käyttää jopa huippukuivilla röpelöhuulilla!

Huulipuna ilman pohjustajaa.

Huulipuna pohjustajan kanssa.

Ja tuote laitettiinkin tositestiin: testasin pohjustajat talvikuivilla huulilla ah niin kauniin, mutta niin kovin vahamaisen kuivan kulttipunan ja oman suosikkipunani eli Macin mattaisen Ruby Woon alla.

Ja kyllä, olen käännytetty. Voittajatuote jäi pysyvästi meikkipussiini.

Giorgio Armani, Armani Prima Eye & Lip Contour Perfector, 54,90 €

Monitoimituote silmänympärysiholle ja huulille. Huulten osalta tuote lupaa kosteuttaa sekä parantaa huulipunan kestoa.

Tämän päälle mattahuulipuna levittyi kauniisti jopa kuiville huulille. Normaalisti vahamaisen kuivan lopputuloksen jättävä luottomattapunani näytti tämän päällä jopa herkullisen kostealta.

Tulos oli alkuun nätti, mutta ruokaa ja juomaa sisältäneen illanvieton aikana puna kului ihan normaaliin tapaan pois – kuten jokaisen muunkin testatun tuotteen kanssa.

Tuotteen maku ihmetytti, sillä tämä maistui siltä, kuin olisi levittänyt huulille kasvorasvaa. Odotin huulituotteelta jotain muuta. Myös pakkaus oli kuin silmänympärysvoiteella: tuubiin pakatussa tuotteessa ei ollut applikaattoria, vaan tuote piti puristaa ensin tuubista kämmenselälle ja levittää huulille sormin.

Pisteet: 3 / 5

Essence little beauty angels colour correcting core lip primer, 3,09 €

Nimihirviötuote saa plussaa pakkauksestaan: tämä on pakattu kuin huulirasvapuikko, joten tuote on helppo levittää suoraan huulille. Tämä ei myöskään maistu juuri miltään – ei hyvältä eikä pahalta.

Muuten tuote ei vakuuta. Se on liian kuivaa antaakseen samanlaisen kasteisen kostean lopputuloksen kuin esimerkiksi yllä mainittu Armanin tuote, ja huulipuna levittyykin tämän päälle kuivan röpelöisenä: oikeastaan ihan sama, vaikka huulia ei olisi pohjustanut ollenkaan.

Halpismerkki Essencellä on paljon hyviä tuotteita, kuten kehutut ripsivärinsä, mutta tällä kertaa halvalla ei saa hyvää. Tuote lupaa nimenomaan tasoittaa huulet, mutta sitä se ei tee.

Pisteet: 1 / 5

Clarins Instant Light Lip Perfecting Base, 19,50 €

Clarinsin tuote on kuin huulipunapuikko, pisteet pakkauksesta! Tuote on helppo levittää suoraan huulille.

Toki tämän takia tuote on monia kilpailijoitaan jähmeämpää, joten tuote ei onnistu täysin peittämään huulten röpelöisyyttä. Ihan niin kuivaa lopputulosta tämä ei jätä kuin Essence, vaan puna liukuu pohjustuksen päälle jo kauniimmin.

Lopputuloksensa puolesta puikko menee kuitenkin vertailun keskikastiin.

Plussaa miellyttävästä tuoksusta ja mausta, jossa on aistittavissa ripaus vaniljaisuutta.

Pisteet: 2 / 5

YSL Top Secrets Lip Perfector, 39 €

Jälleen kiitos pakkauksesta: tämän pohjustajan tuubi muistuttaa huulikiiltotuubia, ja tuote levitetään suoraan huulille. Muutenkin huulikiiltomaisen tuotteen koostumus on mainio. Tarpeeksi tanakkaa muodostaakseen huulille hyvän pohjan, mutta riittävän voidemaista tehdäkseen itse pohjasta täydellisen kostean alustan punalle.

Huulipuna levittyy tämän päälle kuin unelma, ja lopputulos on kauniin kostea.

Tässäkin tuotteessa ihmetyttävät maku ja haju, jotka muistuttavat lähinnä liimaa.

Pakkaus ja koostumus ovat kuitenkin niin toimivat, että huomaan tarttuvani tähän tuubiin kerta toisensa jälkeen. Voittaja on löytynyt!

Pisteet: 4½ / 5

Elizabeth Arden Advanced Lip-Fix Cream, 33 €

Tuubiin pakattu tuote pitää levittää huulille sormin, mikä tuntuu vähän epäkäytännölliseltä. Tuote ei tuoksu miltään, mutta maistuu harvinaisen pahalta – mikä tuntuu kummalliselta, sillä nestemäinen tuote joutuu väkisinkin vähän kosketuksiin makunystyröiden kanssa. Ei vakuuta.

Pisteet: 1½ / 5

Guerlain Paris KissKiss Lip Lift, 40,90 €

Testin kaunein pakkaus: tässä on luksuksen tuntua!

Beige pohjustajapuikko värittää huulet nudeksi, ja huulipuna levittyy tasaisen kauniisti päälle. Tuote tuntuu samettiselta ja tuoksuu kevyen puuterisen parfyymiselta.

Koostumus tuntuu olevan juuri sopivan kostea mutta tanakka, jotta huulipuna nappaa hyvin kiinni tuotteen päälle. Tätä on moni kehunut, eikä syyttä.

Pisteet: 4 / 5

Kuvat: Valmistajat

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?