Suomalaisen vaatemerkin vaatteet päätyivät kansainväliselle musavideolle, ja nyt miljoonat ovat nähneet ne – housut jo lopussa

Suomalaisen muotialan startup-yrityksen vaatteet päätyivät brittiläisen hittilaulajan musiikkivideolle. Videota on katsottu maailmalla yli 182 miljoonaa kertaa, ja housut myyty loppuun.

Brittiartisti Anne-Marie puki Suomi-muotia musiikkivideolleen.

24.5.2018 15:25

Loistavia Suomi-muotiuutisia!

Suomalainen farkkuvaatteita valmistava merkki ULLAC niittää maailmanmainetta.

Brittiläinen artisti Anne-Marie puki ULLACin vaaleat housut ja takin hittikappaleensa musiikkivideolle, ja nyt housut on myyty suomalaismerkin verkkokaupasta loppuun. Friends-biisi on Suomessakin yltänyt virallisella listalla sijalle viisi, ja Youtubessa laulun videota on katsottu yli 182 miljoonaa kertaa. Anne-Mariella on monta muutakin maailmanlaajuista hittiä, ja hän on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Ed Sheeranin ja Sean Paulin kanssa.

Näet ULLACin painter pantsit ja painter jacketin videolla kohdasta 0:34 eteenpäin. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täällä.

Takin saa omakseen 160 eurolla.

Housut maksavat 130 euroa. Ne on myyty tällä hetkellä loppuun.

ULLAC myy tuotteitaan ainoastaan netissä, ja Anne-Marien videon julkaisun jälkeen painter suit on myyty loppuun, kertoo yrityksen tiedote.

Kuinka vaatteet päätyivät brittiartistille ja musiikkivideolle asti?

– Anne-Marie, kuten moni julkisuuden henkilö, käyttää stylistejä. Friends-videon tuotannon aikana hänen stylistinsä löysi netistä ULLACin ja päätti, että meidän painter suit on oikea valinta videoon, ULLACin perustaja Gavin Weigh kertoo tiedotteessa.

ULLACin unisexin ja sukupuolineutraalin asun päätyminen Anne-Marien videolle sopii artistin arvomaailmaan. Hän ilmoitti tiedotteen mukaan viime kuussa julkisesti olevansa biseksuaali. ”Hänen maailmansa on gender neutral, kuten koko maailman pitäisi olla”, Gavin Weigh sanoo tiedotteessa.

Anne-Marie puhuu myös kehopositiivisuuden puolesta ja on taistellut voimakkaasti body shamingia vastaan.

Muotia aivan kaikille

Weigh on itsekin alun perin brittiläinen, mutta asuu nykyisin Suomessa.

Viime vuonna Suomeen perustettu ULLAC Oy on erikoistunut omien sanojensa mukaan ”gender neutral denimiin” eli sukupuolineutraaleihin farkkuvaatteisiin. Denim tehdään Italiassa käsityönä.

Anne-Marien videon lisäksi ULLAC on jo saanut julkisuutta kansainvälisessä mediassa, kuten The Sunday Timesissa ja HypeBeastissa. Yritys toimii tällä hetkellä yhdeksässä maassa.

Suomi peittosi kotimaan

Gavin Weigh päätyi Suomeen yliopiston vaihto-ohjelman kautta ja jäi tänne tavattuaan suomalaisen tytön.

– Suomalainen design, rehellisyys ja tyyli ovat järjettömän makeita. Tämä on pääsyy, miksi ULLAC Oy rekisteröitiin Suomeen Englannin sijasta, Weigh sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa Suomi on myös erinomainen maa yrittää.

– Olen elänyt sekä Piilaaksossa että Helsingissä ja voin sanoa, että Helsinki on ainakin yhtä hyvä. Toimintaympäristö on kehittynyt täällä valtavasti, se on maailmanluokkaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?