Lidl julkaisee taas uuden vaatemalliston – saako kesän parhaat festarivaatteet marketeista?

Suomalaisen kesäpukeutumisen avaintuotteet saattavat tulla tänä kesänä markettien hyllyiltä. Lidl ja Prisma ovat luoneet omat boheemit mallistonsa.

Lidlin lisäksi myös Prisma on yhdistänyt voimansa vaikutusvaltaisen muotinimen kanssa: Ivana Helsinki suunnitteli marketille mekkomalliston. Kuvassa malli Ninja Sarasalo malliston Rachel-mekossa.

18.5.2018 15:05

Uutisia markettimuodin saralta: Lidlin ja Heidi Klumin neljäs yhteistyömallisto saapuu kauppoihin 28. kesäkuuta, ja Prisman ja suomalaisen muotimerkin Ivana Helsingin yhteistyömallisto on jo kaupoissa.

Päivittäistavarakauppaketju Lidl on tehnyt yhteistyötä huippumallina ja juontajana tunnetun Heidi Klumin kanssa pian jo vuoden. Ensimmäinen Esmara-nimeä kantava vaatemallisto julkaistiin viime syyskuussa, ja sen jälkeen on nähty myös joulukuinen juhlamallisto sekä keväinen farkkumallisto.

Kesäkuun lopussa myymälöihin ympäri Suomen saapuu boheemi kesävaatemallisto, jonka vaatekappaleet voi kuvitella helposti esimerkiksi festarikansan ylle. Mallisto sisältää shortseja, t-paitoja, puseroita, kimonoita, mekkoja ja huiveja.

Mekko 19,99 €.

Kimono 17,99 €.

Shortsit 9,99 €.

Paita 6,99 €.

Kimono 17,99 €.

Pusero 14,99 €.

Mekko 19,99 €.

Lidlin lisäksi myös Prisma on lyönyt hynttyyt yhteen arvostetun muotinimen kanssa. Ivana Helsingin Paola Suhonen suunnitteli marketin muotiosastolle neljä mekkoa, jotka juhlistavat Ivana Helsingin 20-vuotista taivalta.

– Yhteistyön lähtökohtana on eksklusiivisen muodin tarjoaminen helposti suuremmalle yleisölle. Ivana Helsinki on tehnyt muotivaatteita kaiken kokoisille ja ikäisille naisille jo vuosia. Näkemyksemme demokraattisesta muodista ja pukeutumisesta kohtasivat välittömästi, Prisman valikoimapäällikkö Nina Paavilainen sanoo tiedotteessa.

Butiikkimallisto tuli myyntiin huhtikuun lopussa. Lovestories-niminen mallisto koostuu neljästä mekosta, joita yhdistää kesäinen keveys ja boheemi naisellisuus. Kuoseistaan tunnettu Ivana Helsinki loi uniikit kuosit varta vasten yhteistyömallistoa varten. Mekkoja on saatavana rajoitettu erä Prismoista ja Ivana Helsingin myymälästä.

Rosalin-mekko 89 €.

Rachel-mekko 89 €.

Samantha-mekko 119 €.

Eileen-mekko 109 €.

Osa kuoseista on toteutettu erikoistekniikoilla, joista suomalainen muotitalo tunnetaan. Esimerkiksi Eileen-mekon vaaleansininen Herbario-kuosi on tehty brodeeraustekniikalla, jossa kukkien kuvat on skannattu lapsuuden kasvikokoelman alkuperäisistä, kuivatuista kukista ja kirjottu kankaaseen.

Mekot muuntuvat asusteita vaihtamalla juhlavista kesämekoista tunikoiksi, jotka voi yhdistää farkkuihin tai tennareihin. Mekkoja on saatavana koosta 34/36 kokoon 50/52.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?