Tekoripset voi kiinnittää nyt magneetilla! Testasimme nerokkaan kauneusuutuuden - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tekoripset voi kiinnittää nyt magneetilla! Testasimme nerokkaan kauneusuutuuden

Magneettiripsistä puhuvat nyt kaikki. Kokeilimme, toimivatko ne todella. Katso video!

17.5.2018 19:57

Tuuheutta, pituutta ja maksimaalista volyymia tuovia irtoripsiä on liimailtu silmiin iät ja ajat. Toiset temppuilevat ripsiliiman, tekoripsien ja ripsitupsujen kanssa kuin ammattilaiset, toiset ovat luovuttaneet vuosia sitten ainaisen sotkun ja kesken iltaa irtoilevien ripsien pelossa.

Nyt markkinoille on saapunut uutuuksia, joista puhuu vähintäänkin joka toinen kauneusintoilija internetin keskustelupalstoilla ja kauneusryhmissä. Irtoripsien uusi innovaatio ovat magneettiripset, jotka kiinnitetään ilman liimaa nimensä mukaan pikkuruisilla magneeteilla. Omat mallinsa ovat kehittäneet muun muassa suomalainen Miraque, suomalainen G Beauty Lab ja kansainvälinen Ardell.

  • Katso yllä olevalta videolta, kuinka magneettiripset toimivat!

Vasemmalla Miraquen volyymimalli koko ripsirivistön pituudelta, oikealla puolikkaan silmän kevyempi naturel-malli. Magneettiripsien luonnollisuus yllätti.

Magneettiripset kiinnitetään yläripsiin kahdella liuskalla: molemmin puolin omaa ripsirivistöä.

Miraquen suunnittelija, ideoija ja yrityksen omistaja Riikka Pääkkö lanseerasi omat magneettiripsensä, koska allergisoitui ripsiliimalle.

– Tein itse SKY-kosmetologina pitkään kestoripsiä, mutta allergisoiduin liimalle. Koska olin raskaana, lopetin ripsien tekemisen heti. Kiinnostuin muutenkin luonnonkosmetiikasta, ekologisuudesta ja kemikaalien vähentämisestä kehon kuormituksessa, Pääkkö kertoo tiedotteessa.

– En kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen yhteenkään kokeilemaani ulkomaalaiseen pariin, joten päätin suunnitella oman malliston ja teettää sellaiset ripset, jotka ovat mielestäni laadukkaat ja toimivat.

Miraquen ripset valmistetaan käsityönä synteettisestä silkkikuidusta, joka sopii myös vegaaneille. Ripsissä on pituudesta riippuen kaksi tai kolme magneettia. 59 € / pari.

G Beauty Lashes -ripsiä saa kahdessa mallissa. Ripsissä on yksi magneetti. 19,90 € / pari.

Vaikka nettikeskusteluissa moni on kironnut magneettiripsien hankaluutta, MyStylen testissä ripset toimivat moitteettomasti. Ensimmäisiä kokeilukertoja voi verrata vaikkapa piilolinssien asettamiseen – moni tuskailee aluksi, mutta harjoitus tekee mestarin.

Hyvää magneettiripsissä on myös se, että ne voi asettaa paikoilleen niin monta kertaa kuin tarve vaatii ilman, että meikki menee pilalle. Magneettiripset tuntuvat silmässä paremmilta kuin liimatut irtoripset, eivätkä ärsytä tai kuivata silmiä samoin, kuin joskus liimaräpsyjen kanssa käy.

Näin kiinnität magneettiripset

  1. Tee ensin muu meikki ja levitä ripsiin ripsiväri. Ilman ripsiväriä magneettiripset pysyvät huonosti.

  2. Aseta ylempi ripsi, jossa magneetti osoittaa alaspäin, ripsien ylle aivan ripsien tyveen.

  3. Mittaa ripsen pituus sopivaksi omaan silmään ja leikkaa tarvittaessa. Kolmen magneetin ripsen voi myös leikata osiin, jolloin paikoilleen asettaminen helpottuu.

  4. Taivuta ripseä kaarevaksi ”viuhkaksi” ennen asetusta.

  5. Jätä yläripsi paikoilleen ja aseta alaripsi, jossa magneetti osoittaa ylöspäin, yläripsikappaleen kanssa paikoilleen. Lähesty ripsiä alhaalta ylöspäin mahdollisimman läheltä silmämunaa, ei suoraan edestä, jotta ripsien yläkappale ei liikahda magneetin voimasta ulospäin silmästä.

  6. Omat ripset jäävät kahden kappaleen väliin. Korjaile tarvittaessa reunoja käyttäen sormia tai pinsettejä. Katso vielä ohjevideo yltä!

  7. Ripset poistetaan varovasti pyöritellen tai liu’uttaen irti. Ripsiä voi käyttää uudelleen jopa kymmeniä kertoja. Säilytä ripset rasiassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?