Ota mallia Rihannasta: Unohda sheivaaminen ja vähät välitä pienestä sängestä

Karvanpoistosta ja karvoituksesta on tullut aiempaa rennompaa. Nyt esimerkkiä voi ottaa esimerkiksi megatähti Rihannasta, jolle säärikarvojen pituus ei näytä olevan niin justiinsa.

Rihanna postasi säärikarvansa koko some-maailman nähtäville.

16.5.2018 11:27

Musiikin megatähtenä ja oman vaatemalliston, meikkimerkin ja alusvaatebrändin luojana tunnettu Rihanna ilahdutti 62 miljoonaa Instagram-seuraajaansa hetki sitten julkaisemalla kuvasarjan, jonka kuvatekstissä tyyli- ja kauneusidoli kertoo odottavansa kesää.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla kuvassa näkyvää nuolinäppäintä.

Parasta kuvissa oli se, että Rihanna tuntui vähät välittävän säärissään näkyvistä karvoista. Pienestä sängestä viis, kunhan aurinko paistaa ja lämmittää!

Mediat ympäri maailman uutisoivat Rihannan rohkeasta vedosta. Niin luonnollisia kuin ihokarvojen kuuluisikin olla, niiden näyttäminen perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa muussakaan kuvastossa on edelleen harvinaista. Esimerkiksi naisten kainalokarvojen kasvatus on yleistynyt viime vuosina, mutta yhä edelleen naisten ihokarvat aiheuttavat niiden näkijöissä uskomattoman rajuja reaktioita.

Ajelit omat karvasi tai et, tai pidit ihmisten karvoituksesta sitten enemmän tai vähemmän, Rihannasta ja muista karvoineen esiintyvistä julkkisnaisista kannattaa ottaa mallia ainakin asenteessa: ihokarvat eivät ole niin vakava juttu.

Miten sinä suhtaudut ihokarvoihin – omiin ja muiden? Keskustele alla kommenteissa!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?