Melkein liian kuumaa – tällaisia ovat hetken puhutuimmat alusasut - Tyyli - Ilta-Sanomat

Melkein liian kuumaa – tällaisia ovat hetken puhutuimmat alusasut

Rihannan suunnittelema alusvaatemallisto julkistettiin perjantaina, ja se keräsi kehuja ympäri nettiä. Tältä hehkutetut alusasut näyttävät.

Rihanna saapuu Fentyn popup-kauppaan Williamsburgissa Brooklynissa.

14.5.2018 12:39

Maailmanluokan megastara, laulaja, vaatesuunnittelija, meikkiguru, muotivaikuttaja ja some-moguli Rihanna otti perjantaina haltuun täysin uuden alueen lanseeratessaan oman Savage x Fenty -alusvaatemerkin.

Muun muassa alushousuja, rintaliivejä, pitsitoppeja, yö- ja alusasuja sekä korsetteja sisältävä seksikäs mallisto herätti muotimaailman ja tähden seuraajien kiinnostuksen jo aiemmin keväällä, ja nyt mallistoa hehkutetaan pitkin sosiaalista mediaa ja kansainvälisiä muotijulkaisuja.

Suurin syy kiitoksille vaikuttaa olevan Rihannan brändien edustama arvomaailma. Kuten naisen meikkituotteet, myös alusvaatteet ottavat huomioon eri kokoiset ja väriset ihmiset. Alusvaatemallisto sai ylistystä esimerkiksi siitä, että nudet eli ihonväriset alusasut käsittävät laajemman väriskaalan kuin tavallisesti.

Yleensä hyvin vaaleaan ihonsävyyn viittaava termi pitää sisällään Rihannan suunnittelemassa mallistossa esimerkiksi kolmet eri ruskean sävyiset, erilaisiin ihoihin sopivat pitsiliivit.

– Minulle oli tärkeää venyttää rajoja ja luoda mallisto, jonka alusvaatteissa naiset voivat todella nähdä itsensä, Vogue kertoo Rihannan kommentoineen.

Kaikkiaan 90 erilaisen alusvaatekappaleen mallistosta löytyy kokoja XS:stä aina kolmeen XL:än asti ja rintaliivejä koosta 75B kokoon 100F asti. Suomalaisiakaan ei suljeta ulkopuolelle – brändin verkkokauppa toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti 210 maahan.

Rihanna poseeraa itse useissa julkistusta mainostavissa kuvissa.

Merkki ottaa isotkin rinnat ja kaikenlaiset kurvit huomioon.

Perinteisten alusvaatteiden lisäksi mallisto sisältää myös erikoisuuksia, kuten body suitin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?