Listasimme hemmottelut: 6 ihanaa lahjaa äidille - Tyyli - Ilta-Sanomat

Listasimme hemmottelut: 6 ihanaa lahjaa äidille

Kokosimme kauneimmat lahjaideat äitienpäivään. Nämä ehdit vielä sunnuntaiksi!

10.5.2018 18:15

Persoonallisempi hajuvesipullo – tai kaksi

Vuoden kiinnostavimpia uutisia tuoksurintamalla on ranskalaisen Atelier Colognen saapuminen Suomeen. Artesaanihajuvedet ovat tuttuja muotitalotuoksuja jännittävämpiä, joten persoonallinen lahja on tällä merkillä taattu.

Samaan pakettiin saa valita eri tuoksut isosta 200 millin ja pienestä 30 millin pullosta sekä nahkakotelon henkilökohtaisella painatuksella. Myös kolmen matkakokoisen pullon tuoksupakettien kokoaminen on mahdollista. Tämän kustomoidummaksi lahja ei mene. Atelier Cologne -tuoksupaketti alk. 165 €, Stockmann.

Lahjojen klassikko, kasvohoito

Testasimme äskettäin neljä kiinnostavaa kasvohoitoa, joista löytyy jokaiselle äidille jotakin. Varmoja hittejä ovat esimerkiksi trendikäs mikroneulaus ja ”sähköinen kasvojumppa”. Lue hoidoista täällä. Testatut kasvohoidot 120–230 €.

Ihonhoidon uusi ihmelaite

Ruotsalainen kauneudenhoitobrändi Foreo toi markkinoille ihonhoitolaitteen, jota on tituleerattu maailman ensimmäiseksi smart mask -laitteeksi, joka tarjoaa hoitolatasoisen käsittelyn 90 sekunnissa.

Ufo kuulostaa kirjaimellisesti aika ufolta: laite hyödyntää hyper-infusion-teknologiaa, T-Sonic-värähtelyä, lämpö- ja kylmäterapiaa sekä led-valohoitokäsittelyä. Nämä kaikki imeyttävät laitteen kanssa käytettävien kangasnaamioiden tehoaineet ihoon tehokkaasti. Ufo 279 € ja naamiot 9,95 € / 7 kpl, valikoiduilta Stockmann-, Kicks ja Sokos Emotion -myymälöistä.

Kroppa kesäkuntoon

MyStyle testasi viime viikolla suihkurusketuksen, ja nyt uskallamme suositella sitä kenelle tahansa. Nopealla rusketuksella saa kauniin värin pintaan esimerkiksi juhlia tai lomamatkaa varten. Suihkurusketus kauneushoitoloista ympäri Suomen noin 30–50 €.

Koko paketti kosmetiikkaa

Meikkejä ja kosmetiikkaa ei tarvitse osata ostaa lahjaksi itse. Muun muassa aiemmin kokeilemamme suomalainen kauneuspalvelu Glamlin valikoi sopivat tuotteet henkilölle, joka ei ole vannoutunut ihonhoito- tai meikkihifistelijä. Itselle tilaamisen lisäksi hauska palvelu on huippuhyvä lahjaidea. Lue lisää testijutussamme.

Ripset kauniiksi kesää varten

Omat ripset saa pienellä avustuksella paljon tavallista näyttävämmiksi. Unohda tekoripset ja pidennykset ja kokeile kestotaivutusta, kuten toimittajamme. Kauneushoitoloissa suoritettava toimenpide takaa räpsyripset viikoiksi. Ripsien kestotaivutus noin 70 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?