Muhkurat, kummut ja kurvit esiin! Muotikuvat, joita olet odottanut

Uimapuku- ja alusvaatekuvissa näkyy nyt selluliittia, muhkuroita ja kaikenkokoisia ihmisiä.

Ashley Graham uudessa uimapukukampanjassaan.

4.5.2018 18:49

Muotimaailma saa jälleen hyviä uutisia: Huippumalli ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja Ashley Graham on julkaissut uuden uikkarikampanjansa kuvat, jotka ovat täynnä luonnollisuutta, ja megatähti Rihanna on tykittänyt sosiaalisen median täyteen alusasukuvia, joiden mallit edustavat kaikenlaisia vartaloita väriin ja kokoon katsomatta.

Ashley Grahamin tuoreen Swimsuits For All -uimapukumalliston kampanjakuvat imitoivat käsittelemättömiä paparazzikuvia, joissa kehon muhkurat, kummut ja ihon epätasaisuus näkyvät. Graham tunnetaan selluliitin ja erikokoisten vartaloiden edustajana ja kannustajana, ja uusin tempaus jatkaa samaa linjaa.

”Päätimme käyttää muokkaamattomia paparazzikuvia mainoskuvina. Muistutus: aitous on kaunista”, Ashley kirjoittaa.

”Muista: kaikki kropat ovat rantakroppia.”

”Minä en häpeä muutamaa kumpua, muhkua tai selluliittia... eikä sinunkaan pitäisi”, Ahsley sanoo.

Rihanna puolestaan julkisti äskettäin täysin uuden alusvaatemerkin, tähden suunnitteleman ja luotsaaman Savage x Fentyn.

Aiemmin urheilumerkki Pumalle ja omalle meikkimerkki Fenty Beautylle vaatteita ja meikkejä suunnitellut laulaja hyppää nyt myös alusasujen maailmaan ja jatkaa liiveissä, seksikkäissä alusasuissa ja alushousuissa samaa linjaa kuin meikkivoiteidensakin kanssa: ne kuuluvat kaikille.

Fenty Beauty nousi lanseeraushetkenään viime syksynä otsikoihin muun muassa uskomattoman laajan meikkivoidesävyvalikoimansa ansiosta. 40 sävystä löytyy maailmanlaajuisesti lähes jokaiselle iholle omansa, ja sama arvomaailma näkyy nyt Rihannan alusvaatteissa. Ne on suunniteltu erilaisille vartaloille, eikä ketään haluta sulkea merkin tuotevalikoiman ulkopuolelle. Tätä lisää!

”Savage tarkoittaa oman olonsa, tunteidensa ja valintojensa haltuun ottamista”, Rihanna kuvailee Instagramissa.

Pluskokoisten mallien käyttö on kerännyt internetissä kehuja.

Rihanna on jakanut vilauksia uudesta mallistosta Instagramissa.

Savage x Fentyn ensimmäiset mallistot julkaistaan perjantaina 11.5.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?