Taas uusi superhalpa meikkimerkki Suomeen! Tuleeko tästäkin sarjasta hitti? - Tyyli - Ilta-Sanomat

Taas uusi superhalpa meikkimerkki Suomeen! Tuleeko tästäkin sarjasta hitti?

Edulliset kosmetiikkabrändit valtaavat markettien hyllyjä ja ihastuttavat hyvällä hinta-laatusuhteellaan. Suomalaisten ulottuville on saapunut parin viime vuoden aikana monta uutta, halpaa meikkimerkkiä.

Pretty by Flormar on turkkilainen meikkisarja, jonka tuotteita myydään Suomessa 3,95–10,95 euron hintaan.

13.4.2018 14:51

Helsingissä juhlittiin eilen torstaina uutta meikkimerkkiä Suomen kosmetiikkarintamalla, Tokmanneille maaliskuun aikana saapunutta Pretty by Flormaria.

Edullisen meikkisarjan takana on turkkilainen ammattikosmetiikkaan keskittyvä brändi Flormar, jolla on yli 70 vuoden kokemus kosmetiikasta. Edullisempi Pretty by Flormar lanseerattiin kansainvälisesti vuonna 2016, ja nyt merkin värikosmetiikkaa saa myös Suomesta halpakauppapetju Tokmannin 95 myymälästä.

Pretty by Flormar -tuotelinjan tuotteet kattavat koko kasvot. Sarjasta löytyy meikkipohjaan ja silmä- ja huulimeikkiin käytettävät tuotteet. Meikkien hinnat eivät nouse paljon kymppiä korkeammalle: kaikki tuotteet saa 3,95–10,95 euron hintaan.

Brändin Suomi-kasvona toimii artisti Ellinoora. Meikkisarja koostuu meikinpohjustusvoiteesta, peite-, BB- ja meikkivoiteista, puutereista ja poskipunista, kulmakarvatuotteista, luomiväreistä, maskaroista, kajalkynistä, nestemäisistä- ja geelipohjaisista rajaustuotteista, huulikynistä, -punista ja -kiilloista ja kynäteroittimesta sekä kynsilakoista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Pretty by Flormar ei ole ainut edullinen meikkibrändi, joka on saapunut Suomen markkinoille viime vuosina.

Halpojen mutta toimivien meikkituotteiden trendi näyttäytyy jo selvänä. Saksalainen, jopa Pretty by Flormaria edullisemmissa hinnoissa liikkuva Essence on noussut parissa vuodessa yhdeksi suomalaisten kuluttajien halvoista suosikkimerkeistä, Lidlin edulliset meikit ovat olleet myymälöissä jo elokuusta 2016 lähtien ja viime vuoden lopulla Prismat ja suurimmat S-marketit saivat myymälöidensä hyllyille uuden halvan meikkisarjan Miss Beauty Londonin, jonka ripsiväriin olemme jo ehtineet ihastua.

Erityisesti Essencen ripsarit ja kynsilakat ovat ansainneet paikkansa luottotuotteinamme.

Brittiläinen meikkimerkki Miss Beauty London lanseerattiin Suomessa viime marraskuussa.

Testasimme uutuusripsivärit viime kuussa. Sekä Essencen että Miss Beauty Londonin maskarat pärjäsivät vertailussa loistavasti. Voit katsoa koko testin ja ripsivärien lopputulokset täällä.

Ensitestailulla Pretty by Flormar vaikuttaa potentiaaliselta yllättäjätuotteiden tehtailijalta.

Vaikka esimerkiksi meikinpohjustaja, BB-voide ja huulikiilto eivät vielä vakuuta, merkin geelilinerilla saa taiottua vaivattomasti trendikkäät sumurajaukset, ripsiväri levittyy ripsiin ohueksi, kauniisti erottelevaksi, täysin paakuttomaksi kerrokseksi, ja pigmenttinen, shimmerinen poskipuna toimii poskien sijaan täydellisesti trendikkäänä punasävyisenä luomivärinä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?