Jos mikään peitevoide ei ole tarpeeksi peittävää, apuun tulee yllättävä tuote - Tyyli - Ilta-Sanomat

Jos mikään peitevoide ei ole tarpeeksi peittävää, apuun tulee yllättävä tuote

Peittävä ja pysyvä finnien piilottaja saattaa jo löytyä meikkipussistasi.

12.4.2018 7:02

Kun leuassa on muhkea, paloautonpunainen finni, peittämiseen tarvitaan järeimmät mahdolliset tökötit.

Aina paraskaan peitevoide ei riitä. Voidemaiset tuotteet levittyvät vähän liiankin liukkaasti ja katoavat finnin päältä, kun taas nestemäisten koostumus on usein liian ohut peittämään tarpeeksi.

Popsugarin jutussa kehotetaan kokeilemaan peitevoiteen tilalla voidemaista luomiväriä. Kimallesävyjen lisäksi niitä löytyy joiltakin merkeiltä myös mattapintaisina ja ihonsävyisinä.

Voidemainen luomiväri on suunniteltu pysymään silmäluomilla, jotka liikkuvat koko ajan auki ja kiinni ja usein myös rasvoittuvat päivän aikana. Jos sopiva sävy vain löytyy, tuotetta voi käyttää muuallakin kasvoissa. Voidemainen tuote sopii finnien peittämiseen, mutta isoilla alueilla ja silmien alla se saattaa näyttää turhan pakkelimaiselta.

Koska lasipurkeissa myytävien voideluomivärien koostumus on yleensä jäykähkö ja kuivahko, ne ovat todella pitkäkestoisia. Myös pigmenttiä on usein runsaasti, joten peittävyys on hyvä.

Voideluomivärit ovat suosittuja silmämeikin pohjustustuotteita, ja halutessa niitä voi käyttää pohjustuksena myös muun meikin alla. Silloin aine tasoittaa ihon sävyä ja pintaa sekä saa meikkivoiteen pysymään paremmin nenänpielissä ja näppyjen päällä. Tätä vinkkiä on testattu myös arjessa, ja se todella toimii!

Lue myös:

Näpit irti! Kasvoissa on yksi kohta, josta ei saisi puristaa finniä

Pakkautuuko peitevoide silmänalusryppyihin? Adelen meikkaaja paljasti mullistavan kikkansa

Vanupuikko on kohdannut voittajansa! Ammattilaisniksi ripsaritöhryjen siistimiseen

Taululiitua tai perunajauhoa! Näillä keinoilla peität monsterifinnin

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?