Meikkien ihmeputsari, tukkataikurit ja muut suosikit – kauneustoimittajan 6 luottotuotetta juuri nyt - Tyyli - Ilta-Sanomat

Meikkien ihmeputsari, tukkataikurit ja muut suosikit – kauneustoimittajan 6 luottotuotetta juuri nyt

MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet.

5.4.2018 18:34

Ihmeisiin pystyvä meikkiliina

MakeUp Eraser -meikinpoistopyyhe ei ole aivan uusi juttu, mutta kauneustoimittajamme meikinpoiston se on mullistanut vasta viimeisen puolen vuoden aikana.

Suurimpiin paheisiini kuuluu meikit naamalla sänkyyn kaatuminen, mutta aina sellaisina iltoina, kun energiaa kunnon kasvojenpuhdistukseen ei enää ole, tartun mustaan meikkipyyhkeeseen. Se kastellaan vain lämpimällä vedellä, ja kasvot pyyhitään puhtaiksi meikistä. Meikki tarttuu liinaan uskomattoman tehokkaasti muutamalla pyörivällä liikkeellä, eikä puhdistustuotteita tarvita ollenkaan.

Pyyhe on uudelleenkäytettävä: sen voi pestä pesukoneessa 1000 kertaa.

MakeUp Eraser, 19,90 €.

Hiusten pikakuivattaja

Föönausta ja hiusten kuivumista nopeuttavat tuotteet ovat hiustenhoidon nouseva aluevaltaus. KMS:n pikakuivattaja lupaa nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa 50 prosentilla, vähentää kitkaa föönauksen aikana ja hoitaa hiuksia kevyesti.

Teho perustuu tuotteen keinoon erotella hiukset toisistaan, jolloin ne eivät tartu märiksi suortuviksi vaan pääsevät kuivumaan irrallaan toisistaan. Parasta tuotteessa on sen monitoimisuus: vaikket föönaisikaan hiuksia, suihketta voi suihkuttaa pyyhekuivaan tukkaan missä vain ja antaa hiusten kuivua vapaasti. Prosessi on ilman puhallustakin pikaisempi.

KMS Therma Shape Quick Blow Dry, 29 € / 200 ml.

Paras poskipuna aikoihin

Uusin meikkirakkaus on ilahduttavasti luonnonkosmetiikkaa. Kerrankin värikosmetiikkaa luonnon raaka-aineista, jota voi hehkuttaa täysillä!

Ruotsalaisen Estelle & Thildin punat ovat ihanan isoja, kauniisti pakattuja, täydellisen sävyisiä, pigmenttisiä ja iholla samettisen pehmeitä. Poskipunasta ei ole yksinkertaisesti mitään huonoa sanottavaa, ja se löysi tiensä meikkipussin luottotuotteeksi heti ensisipaisusta lähtien. Pitkäikäinen suosikki!

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush, 30,50 €.

Kasvojen paras kaveri

Curling-kiveä muistuttava kasvovoidepurkki on oikea kauneudenhoidon moniottelija. Jos kaipaat uutta kokeilua kasvovoiderintamalle, harkitse kaikille ihotyypeille soveltuvaa kevyttä mutta tehokkaasti kosteuttavaa geeliä.

24 tunnin kosteutuksen lupaava geeli levittyy iholle kuin itsestään ja tekee esimerkiksi pintakuivasta ja satunnaisista näpyistä kärsivästä ihosta kuulaan ja tasaisen. Voide häivyttää ihohuokosia ja sopii tarvittaessa tavallisen aamu- ja iltakäytön lisäksi myös päivän mittaan meikin päälle.

Shiseido Waso Mega-Hydrating Cream, 46,90 € / 50 ml.

Räätälöityä hiustenhoitoa

Wella Professionalsin uutuus kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta. Brändi on koodannut ohjelman, jonka avulla jokaiselle asiakkaalle voidaan koota juuri omien hiusten tarpeisiin vastaava hiustenhoitotuotekokonaisuus.

Hiustenhoitolinja perustuu EnergyCode Mapping -kartoitukseen, 47 eri kotihoitotuotteeseen ja 12 salonkituotteeseen, jotka mahdollistavat yli 174 miljoonaa henkilökohtaisesti räätälöityä hoitotuoteyhdistelmää. Ohjelma valitsee esimerkiksi sopivan shampoon, hoitoaineen, naamion, muotoilutuotteen ja hiusöljyn.

Asiakkaalle tehtävä yksilöllinen energiaprofiili perustuu hiusten lipidikerroksiin, jotka toimivat liiman tavoin yhdistäen keratiinin hiusten suomukerroksiin. Lipidikerrokset vaikuttavat hiuksen energiaan, elastisuuteen, hiuskuitujen terveyteen ja vastustuskykyyn. Kartoituksen ja hiusten tarpeiden avulla asiakkaalle määritellään yksilöllinen tuoteyhdistelmä.

System Professional -tuotteet alk. 27,90 €. Tuotteet saatavilla huhtikuussa Wella-kampaamoista ja hyvin varustelluista tavarataloista.

Parempi kuin tavallinen topsi

Vanupuikot muuttavat muotoaan parempaan. Johnson & Johnson, globaali vanupuikkojen valmistaja, lanseerasi simppelin parannuksen vanhaan ja korvasi kaikkien topsipuikkojensa muoviset varret paperisilla jo viime vuoden puolella.

Uutuus vastaa maailman hukkumiseen muoviin. Vaikka vanupuikkoja ei missään nimessä saisi hävittää vessanpöntön kautta, moni tekee niin yhä. Vanupuikot kulkeutuvat jätevedenpuhdistamoiden suodattimien läpi, huuhtoutuvat jokiin ja meriin ja lopulta rannoille. Esimerkiksi Marine Conservation Society Beachwatch -järjestön vapaaehtoiset keräsivät vuonna 2016 yhdellä kertaa 13 500 muovista vanupuikon vartta skotlantilaisella Clyde-rannalla, kertoo yrityksen tiedote.

Topsien suurkuluttajan meikkaamisesta tulee kerralla luontoystävällisempää, kun muovivarret korvaa paperisilla – ja muistaa siitä huolimatta hävittää vanupuikot kotitalousjätteen mukana.

Johnson’s Vanupuikot paperivarrella 1,89 € / 200 kpl.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?