Kauneustoimittaja suosittelee: 6 tuotetta, joilla saat paremmat hiukset kuin koskaan

MyStylen kauneustoimittaja listaa joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja toimivimmat tuotteet. Tässä kuussa keskitytään hiuksiin.

15.3.2018 17:08

Täydellinen megatukka

Jos kokeilet tänä keväänä yhtä uutta hiustuotetta, kokeile tätä. Living Proofin harmaa purkki antaa tuuheutta hiuksille helposti ja välittömästi: brändin patentoitu tuuheuttava ja rakennetta antava ETAS-molekyyli takaa kestävän, painottoman ja runsaan volyymin hiuksille.

Tuotteen käyttö on yhtä yksinkertaista kuin sen ihanan simppeli ulkonäkökin. Ravista pulloa ja suihkuta tuotetta kuiviin hiuksiin runsaasti tyvestä latvaan. Pöyhi hiukset. Valmista! Tämän parempaa, ilmavampaa, runsaampaa ja tuuheampaa tukkaa en ole saanut koskaan millään muulla tuotteella. Tuotetta voi myös huoletta suihkia päivän mittaan lisää, vaikka tarvetta ei oikeastaan edes ole – hius pitää hankitun volyymin pitkään. Hello, täydellinen sivuheitto.

Living Proof Full Dry Volume Blast, 28 €.

Tervettä kiiltoa

Kuukauden yllättäjä on hiustuote, joka on oikeasti tarkoitettu ihonhoitoon. BT Cosmeticsin sataprosenttinen arganöljysuihke lupaa hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa, pidentää rusketuksen kestoa ja tehdä ihosta heleän ja silkkisen.

Pullon kyljessä mainitaan sen sopivan kuitenkin myös hiuksille, joten suihkautan sitä kuiviin latvoihini. Mikä kiilto ja ravitun näköinen tulos! Hienojakoinen suihke tekee suortuvista terveen näköiset, ei tahmaa tai latista ollenkaan ja hillitsee pörröisyyttä. Suihke ei oikeastaan tuoksu miltään paitsi öljyltä – täydellinen monitoimituote.

BT Cosmetics 100% Arganoil Mist, 17,95 €.

Hellävaraista kuivausta

Jokainen vähääkään hiusvinkkejä lukenut tietää, että hiukset pitäisi kuivata mieluummin jollain muulla kuin tavallisella froteepyyhkeellä. Peruspyyhe on hiuksille liian rankka ja hankaa tukkaa turhaan, joten parempi vaihtoehto on esimerkiksi vanha puuvillainen t-paita.

Jo kertakokeilun jälkeen rakastun hiuspyyhkeeseen, johon luottavat Hollywood-julkkiksetkin. Aquis:n patentoima pyyhkeen kudontatekniikka on lajissaan ainutlaatuinen: pyyhe imee hiuksista kosteutta jopa kahdeksan kertaa enemmän kuin puuvillafrotee, vähentää hiusten kuivaamiseen tarvittavaa aikaa ja tekee hiuksista kiiltävämmät ja vähentää niiden haaroittumista.

Aquis-hiuspyyhe, 37 €.

Filleriä hiuksille

Kemialliset käsittelyt, hiusten jatkuva föönaaminen ja muotoilurautojen käyttäminen, stressi sekä vanheneminen muuttavat hiukset helposti hauraiksi ja kiillottomiksi.

Vitality’s-hiustenhoitosarjan Filler-tuotteet lupaavat avun tähän. Sarjan hiustenpesun jälkeen käytettävä hoitovaahto saa tuntemaan hiuksen laadussa selvän eron: vaahto korjaa hiusten vaurioituneita alueita, paikkaa ja täyttää hiuksen rakennetta, palauttaa luonnollisen elastisuuden, saa hiukset näyttämään tuuheammilta ja tuntumaan tavallista vahvemmilta. Plussaa siitä, että Aqua-sarjan pakkaukset ovat täysin biohajoavia.

Vitality’s Intensive Aqua Filler Mousse, 18,55 €.

Ihanat kiharat

Kerasilkin muotoilutuote on yksi suurimmista lemppareistani juuri nyt. Forming Shape Spray on tarkoitettu suoristus- ja muotoilurautojen alle, ja se sopii sekä kiharoille että sileään viimeistelyyn.

Tuotteen tuntu on jännittävä. Hius saa selvästi rakennetta muotoilun pohjaksi, mutta kiharat auki harjatessa hiuksen pinta onkin rouhean sijaan silkkinen. Kiharat pysyvät tavallista pidempään, eivätkä hiukset tunnu takkuuntuvan ollenkaan. Tuotteen hiusrakenteeseen vaikuttava teknologia lupaakin täydelliset ja kestävät muotoilutulokset, ja allekirjoitan ne täysin.

Goldwell Kerasilk Forming Shape Spray, 28 €.

Helppo herkkuväri

Color Mask -hiusnaamioistaan tunnettu KC Professional lanseeraa kevääksi uuden kotikäyttöisen Art-suoravärisarjan, jonka 11 sävyn kokoelmasta voisin kokeilla useaakin väriä. Valitsen kylmän, lähes harmaan blondin takaavan moonstone-sävyn, enkä voisi olla tyytyväisempi: talvisen tunkkaiset ja kellertävät hiukseni muuttuvat kevätkelpoisiksi 30 minuutissa.

Värin geelimäinen koostumus levittyy hiuksiin tasaisesti ja helposti, ja yksi tuubi riittää helposti jopa keskivertoa pidempiin ja paksumpiin hiuksiini. Suoraväri tuntuu myös hoitavalta: tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton. Tämä jää käyttöön!

KC Professional Color Mask Art, 12,90 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?