Ripsiväri, joka on ”niin hyvä, että mikään muu ei tunnu miltään” ja 9 muuta tuotetta, joita jokaisen tulisi kokeilla - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ripsiväri, joka on ”niin hyvä, että mikään muu ei tunnu miltään” ja 9 muuta tuotetta, joita jokaisen tulisi kokeilla

Listasimme kauneudenhoidon klassikkotuotteet, joita jokaisen on pakko kokeilla.

22.2.2018 13:15

Uusien kauneudenhoitotuotteiden kokeilu on hauskaa ja jännittävää. Useimmilla on kuitenkin oma luottotuote, jota on käyttänyt vuosikausia, ja jota ei ole valmis vaihtamaan toiseen. Monet suosikkituotteet ovat myös säilyneet samanlaisina vuodesta toiseen, joten tiedät mitä saat, kun putelin ostat.

Luottotuotteen ei tarvitse maksaa suuria summia, mutta se voi olla niin hyvä tai riittoisa, että siihen satsatut kympit eivät tunnu törsäämiseltä.

Koostimme Ilta-Sanomien Lifestyle-toimituksen suosikit sekä ajattomat klassikkotuotteet yhteen ja valitsimme10 parasta.

1. Elisabeth Arden 8 Hour cream

Elisabeth Arden 8 hour cream. Stockmann 41,5€.

Monikäyttöinen klassikkotuote, joka pehmentää niin kovettuneet kynsinauhat kuin rohtuneet huulet. Tuotteen koostumus ja tuoksu eivät kaikkia miellytä. Siksi tuoteperheeseen on tullut myös muita, vähemmän hajusteita sisältäviä tuotteita, kuten käsirasva ja huulivoide, mutta alkuperäinen 8 Hour Cream vie näistä voiton mennen tullen.

2. MAC Cosmetics Prep + Prime Lip -pohjustustuote huulille

M.A.C. Prep + Prime huulten pohjustustuote. Tuotetta myynnissä Stockmannilla ja Sokoksella noin 19,90€.

Tämän luottotuotteen käyttäjä kertoo, että hänen kuivat ja helposti halkeilevat huulensa eivät kestä huulimeikkiä yksinään tai lopputulos on muuten kuivan ja rohtuneen näköinen. M.A.C.:n pohjustustuote onkin lähes päivittäisessä käytössä.

– Löysin vuosia sitten, enkä sen jälkeen ole elänyt hetkeäkään ilman. Muitakin huulten pohjustustuotteita on tullut kokeiltua, mutta palaan aina Maciin.

3. MAC Cosmetics Ruby Woo Lipstick

MAC Cosmetics Ruby Woo. Stockmann 21,90€.

Jos M.A.C:n huultenpohjustustuote on ykkönen, niin hyviä ovat myös tuotemerkin huulipunat. Yksi suosituimmista brändin huulipunista on retromattainen Ruby Woo. Monet sanovat, että tämä on yksi parhaista mattapunista, ja jos catwalkilla näet täydellisen punan, se on usein tämä.

4. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Kicks 50ml 33€.

Ihotautilääkäreiden kehittämä Cliniquen kosteuttava tuote on paitsi hehkutettu klassikko myös Yhdysvaltojen myydyin kosteusvoide. Se sopii erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

5. Dior Diorshow-ripsiväri

Diorshow-ripsiväri. Kicks 41,50€.

Diorin Diorshow on ”niin hyvä, että sen jälkeen mikään muu ripsari ei tunnu miltään”, oman luottotuotteensa löytänyt kertoo. Ripsiväri pidentää, tuuheuttaa ja kaunistaa ripset. Pari vuotta sitten se voitti myös IS:n lukijoiden testin.

6. Sensain kaksoispuhdistus

Silky Purifying Double Cleansing Set -pakkaus. Stockmann 59,90.

– Sensain kaksoispuhdistus on ainut puhdistusaine, jolla saan rasvoittuvan ihoni natisevan puhtaaksi. Meikki lähtee viimeisiä rippeitä myöten, ja hoitotuotteet ja voiteet imeytyvät pesun jälkeen ihanasti, IS:lle kerrotaan.

7. Anastasia Beverly Hillsin Brow Definer

Anastasia Beverly Hills Brow Definer. Kicks 27€.

Ohuiden ja harvojen kulmakarvojen pelastus. Kynän nerokas kolmionmuotoinen kärki antaa väriä kunnolla kerralla ja helpottaa kulman muotoilua. Nopea tuote kiireaamuihin, jolloin ei ole aikaa näperrellä kulmia.

8. Redken All Soft hoitoaine

Redken All Soft hoitoaine 250 ml. Sokos 26,90€.

– Aloin alun perin käyttää kyseistä hoitoainetta kampaajani suosituksesta ja vaikka välillä saatan kokeilla myös saman merkin muita hoitoaineita, palaan lopulta aina takaisin tähän. Hoitoaine tekee kuivista ja värjätyistä hiuksistani pehmeät ja hoidetun tuntuiset, enkä monen vuoden käytön jälkeen uskaltaisi enää mitään markettihoitoaineita kokeillakaan, oman luottotuotteensa löytänyt kertoo.

9. Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä

Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynäklassikko. Sokos 44,50€.

Valokynäklassikko, jota monet eivät vaihda toiseen. Kosmetiikkamyyjät sanovat, YSL:n valokynä on se, jota kaikki muut brändit yrittävät turhaan matkia.

10. Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke. Stockmann, Sokos ja Kicks 29,90€.

Pari suihkausta tätä, ja meikki pysyy kauniina niin lumisateessa kuin hikisellä tanssilattialla. Ei lohkeile, rullaudu eikä suttaannu. Plussaa myös siitä, että tuote on todella riittoisa.

Mikä on sinun luottotuotteesi? Ilmianna alla kommenteissa!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?