Plusmalli Ashley Graham ja äiti, 53, upeissa uimapukukuvissa: ”Kauneus ei rajoitu ikään tai kokoon”

Plusmalli Ashley toi äitinsä bikinikuvauksiin, ja lopputulos on täydellinen.

Linda Graham ja Ashley Graham Glamourin Women of the Year -tapahtumassa marraskuussa.

6.2.2018 11:50

Huippusuosittu ja kansainvälisesti tunnettu plusmalli ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja Ashley Graham ihastuttaa jälleen uusissa uimapukukuvissa. Tällä kertaa Grahamin Ashley Graham x Swimsuits For All -yhteistyöuimapukumalliston kuvaukset olivat astetta erityisemmät: kuvissa poseeraa myös plusmallin äiti, 53-vuotias Linda Graham.

Äidin ja tyttären uimapukukampanjasta uutisoi ihastellen moni ulkomainen muotijulkaisu. Naisia ja uimapukumerkkiä kiitellään siitä, että erilaisten vartaloiden lisäksi esitellään myös eri ikäisiä naisia.

Linda Graham kommentoi muotikuvauskokemusta Voguelle.

– En ollut koskaan pukenut ylleni narubikineitä. Siinä minä olin, 53-vuotiaana, kirkkaanpinkeissä naru-uikkareissa. Tavallaan rakastin sitä uima-asua!

Ashley Grahamin mielestä kaikenikäisten naisten kuuluisi saada tuntea itsensä kauniiksi.

– Haluan, että äitini ikäiset naiset tietävät, että hekin voivat yhtä lailla näyttää kuumilta uimapuvuissa, bikineissä ja naru-uikkareissa. Kauneus ei rajoitu ikään, rotuun tai kokoon.

Voguen mukaan Linda Graham puki kokouimapuvun sijasta bikinit ensimmäistä kertaa 30 vuoteen lomaillessaan Balilla elokuussa. The Mama Graham -nimellä somettava Linda julkaisi itsensä ylittämisestä kuvan Instagram-tilillään.

Kuten Grahamien uimapukukuvat osoittavat, upea rantatyyli on helppo luoda. Kunhan vetäisee ylleen uima-asun, hymyilee leveästi, pitää hauskaa ja unohtaa turhat epävarmuudet – valmista.

Äiti ja tytär edustavat usein yhdessä erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Linda Graham ja Ashley Graham Glamourin Women of the Year -tapahtumassa marraskuussa.

Ashley ja Linda muotiviikoilla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?