Ensi kesän kuumin bikinityyli on tässä – varaudu entistä nakumpaan uikkarikauteen

Kim Kardashianin rantatyyli ennustaa naku-uikkareista vielä viime kesäistäkin vahvempaa trendiä.

5.2.2018 11:50

Noin vuosi sitten uudenlainen bikinimuoti nousi pintaan: Naku-uikkareista eli nudeista ja beigeistä, jopa hyvin vaaleista tai ihon sävyä imitoivista, malliltaan selkeistä ja yksinkertaisista bikineistä ja uimapuvuista ennustettiin kesän 2017 hittiä. Julkkikset ottivat tyylin tietysti omakseen, ja monet beiget bikinit myytiin nettikaupoista nopeasti loppuun.

Nakumekkojen, nännien ja kaikenlaisen vilauttelun kulta-aikana olisi ihme, jos nakuilu jäisi yhden kesän ilmiöksi. Uskallamme ennustaa, että yksi rantamuodin suurimmista trendisävyistä on myös ensi kesänä iho, ja brazilian-malliset bikinipöksyt ja uimapuvut vedetään imartelevasti pakaroiden väliin vähintään yhtä reippaasti kuin viime vuonnakin.

Ennustetta tukee Kim Kardashianin yllä nähty bikinilook viimeviikkoisissa kuvauksissa. Kun yksi maailman vaikutusvaltaisimmista trendsettereistä valitsee simppelin, alastontrendiä mukailevan, alusvaatemaisen ja sopivan sporttihenkisen vaalean alaosan ja beigen yläosan, voi vallitsevasta rantamuodista olla melko varma: malliesimerkki vallitsevasta uikkarimuodista on tässä.

Vaaleat ja nuden sävyt ovat uikkarimuodin trendikkäimpiä.

Peppu on pop, etenkin bikinimuodissa.

Kim kuvattiin edellisviikolla rantakuvauksissa.

Bikinialaosa saa nousta vyötärölle, ja uima-asumallit ovat nyt hyvin simppeleitä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?