Syy Kim Kardashianin täydelliseen ihoon? 9 euron seerumi

Kim Kardashian paljasti sivuillaan suosikki-ihonhoitotuotteensa. Yksi tuote nousi joukosta esiin edullisuutensa vuoksi. Tämän merkin nimiin vannoo moni muukin.

26.1.2018 15:29

Marie Claire kertoo somevaikuttaja ja kauneusmoguli Kim Kardashianin listanneen omilla nettisivuillaan parhaat käyttämänsä ihonhoitotuotteet. Kim käsitteli jutussa keinoja, joilla hidastaa ihon ikääntymisen merkkien ilmaantumista, ja luetteli 15 lempihoitotuotettaan silmänympärysvoiteista seerumeihin ja kasvovoiteista anti-age-meikkivoiteisiin.

Marie Claire nostaa tuotteiden joukosta esiin edullisen pullon ihonhoitomerkiltä, jonka nimiin vannoo Kardashianin lisäksi moni muukin kauneushifistelijä. Merkki on noussut kauneusalan ihmisten huulille tehokkaiden tuotteidensa ja erikoisen edullisten hintojensa vuoksi. Myös Kim käyttää The Ordinaryn halpaa anti-age-tuotetta, retinoliseerumia.

The Ordinaryn purkeista on tulossa hyvää vauhtia kauneusmaailman kulttituotteita. Halvat hinnat perustuvat yksinkertaisiin pakkauksiin ja turhien ainesosien karsimiseen tuotteista. The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion, 9,16 €, mm. Cult Beauty.

Retinoli ja muut A-vitamiinin muodot uudistavat, silottavat, vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa sekä tasoittavat liiallista talin eritystä. A-vitamiini on yksi harvoista ihonhoidossa käytettävistä tehoaineista, jonka on tieteellisesti todistettu vahvistavan ihon kollageeni- ja elastaanisäikeitä. Käytännössä se tarkoittaa juonteiden tasoittumista ja ihon pehmenemistä. Yleisin voiteissa käytetty A-vitamiinin muoto on retinoli.

A-vitamiinin vaikutuksista esimerkiksi akneen on tiedetty jo 70 vuoden ajan, ja myöhemmin sen on huomattu vaikuttavan myös muihin iho-ongelmiin. Oikein käytettynä retinoli toimii iästä ja ihotyypistä riippumatta – tosin sen kanssa on oltava varovainen, ja iho kannattaa totuttaa retinolituotteeseen vähitellen. Vahvimmat A-vitamiinin muodot eivät välttämättä sovi herkimmille ihotyypeille, eikä A-vitamiinituotteita pidä käyttää raskaana ollessa.

Esimerkiksi ihotautilääkäri Kim Nichols kehottaa varautumaan iho-oireisiin. Nichols suosittelee aloittelijoille voidetta, joka sisältää 0,5 prosenttia retinolia, ja ennen kuurin aloittamista voi konsultoida ammattilaista.

– On yleistä, että aluksi iho kuivuu tai hilseilee. Uusien retinolin käyttäjien kannattaa aloittaa miedolla voiteella vain kerran tai kahdesti viikossa, hän sanoo aiemmin julkaisemassamme jutussa.

Kim Kardashianin ihmeseerumin lisäksi olemme listanneet aiemminkin julkkisnaisten edullisia suosikkituotteita. Katso esimerkiksi Kylie Jennerin alle 10 euron suosikkikasvonaamio, Rihannan, Victoria Beckhamin ja Julia Robertsin 11 euron lempiperusvoide ja Khloé Kardashianin suosima viiden euron highlighter.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?