Kaikkien aikojen paras ihonhoitosarja ja muut suosikit, joihin kauneustoimittaja on hullaantunut

MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet.

25.1.2018 18:35

Kerrasta tehokas kasvonaamio

Kovin monelle ei ehkä enää tule uutisena, että kaikenlaiset kasvonaamiot ovat tällä hetkellä kauneudenhoidon ykkösjuttuja. Esimerkiksi kasvoille kosteuttavaksi harsoksi levitettävät kangasnaamiot ovat lyöneet läpi kovempaa kuin ehkä kukaan osasi odottaa.

Kiinnostava hitti ovat myös kumimaisen tuntuiset peel off -naamiot. Naamio levitetään sormin voidemaisessa muodossa, mutta se kuivuu kasvoille yhtenäiseksi, tiukaksi pinnaksi, jonka saa kuorittua pois yhtenä kappaleena.

BT Cosmeticsin Black Mask Peel Off -mustapäänaamio on yksi kuukauden lemppareista. Sen vaikuttavana aineena on ihonhoidossa suureen suosioon noussut aktiivihiili, joka poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihotalin tuotantoa, ja jolla on antibakteerisia vaikutuksia. Naamio levittyi iholle helposti ja todella piti muotonsa poistettaessa. Myös lupaus täyttyi. Iho näytti puhtaammalta ja raikkaammalta kuin monen muun kasvonaamion jäljiltä.

Mutta pieni varoituksen sana: Levitä naamio ohjeen mukaan vain T-alueelle ja vältä visusti kaikkia kasvojen karvoja. Allekirjoittaneelta lähti naamion ja ihon epäpuhtauksien mukana muutama kulmakarva, eikä poskinukkaan tarrautuneen naamion irrottaminen ollut sitä kaikkein mukavinta puuhaa.

BT Cosmetics Black Mask Peel Off -mustapäänaamio, 14,95 €.

Pulleutta huulille

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki Estelle & Thild ihastuttaa huulikiilloillaan. Ecocert-sertifioitu, jojobaöljyä sisältävä huulikiilto tuntuu todella ravitsevan ja kosteuttavan huulia, ja huippukiiltävä pinta tekee huulista pullean näköiset. Huulikiilto kerää heti ensimmäisellä käyttökerrallaan myös kehuja – huulet ovat kuulemma todella terveen näköiset.

Plussaa ihanasta, vaniljaisesta tuoksusta ja siitä, ettei tuote maistu yhtään miltään. Tämä tuote jää ehdottomasti vakiokalustoksi laukkuun nyt, kun kiillot ovat taas huipputrendikkäitä.

Estelle & Thild BioMineral Lip Gloss -huulikiilto, 9 eri sävyä, 20,90 €.

Kimmoisuutta ja sileyttä silmänympärysvoiteesta – myös huulille!

BareMineralsin silmänympärysgeeli on arjen luksusta. Kaunis purkki ja voiteen keveä, raikkaan ja silkkisen tunteen jättävä koostumus pitävät huolta siitä, ettei silmänympärysihon hoitaminen unohdu yhtenäkään iltana.

Mineraalimeikkimerkin purnukka sisältää muun muassa mineraali- ja vitamiinipitoisia yrttejä, Kalifornianunikkoa, Lempuyang-inkivääriä ja C-vitamiinia. Voiteen peptidiyhdiste tukee ihon suojamekanismia, ja hyaluronihappo sitoo silmänympäryksille kosteutta.

Sama tuote sopii loistavasti myös huulille ja niitä ympäröivälle iholle. Lue vinkkijuttu huulten hoitamiseen silmänympärysvoiteella täällä!

bareMinerals Skinlongevity Eye Cream Gel -silmänympärysgeeli, 48 €.

Paras ihonhoitosarja koskaan

Näppyläiset ja hieman ärtyneeltä tuntuneet kasvoni pelasti eteläafrikkalainen, ihonhoitoon keskittynyt hoitolasarja Esse. Sen tuotteiden teho perustuu probiootteihin: Esse on kehittänyt muun muassa maailman ensimmäisen eläviä probiootteja sisältävän seerumin.

Kuten olemme kertoneet aiemmin, probiootti on elävä, terveysvaikutuksia omaava mikrobi eli todella tehokas, hyvä bakteeri, joka pyrkii pitämään ihon, suoliston ja kehon mahdollisimman hyvässä kunnossa. Ihmisen mikrobiomia tutkivan projektin ja muiden mikrobitutkimusten avulla selvisi vuonna 2008, että yleensä sisäisesti nautituilla probiooteilla voi vaikuttaa myös ulkoisesti ihoon ja sen mikrobiomiin. Probioottien on huomattu auttavan muun muassa aknen, psoriasiksen, punoituksen sekä muiden ihovaurioiden hoidossa selkeästi paremmin kuin verrokkituotteet.

Essen ihonhoitotuotteita kehuu moni kauneusalan ammattilainen, ja vahva suositus lähtee täältäkin. Jos ihon kanssa on ongelmia, nämä tuotteet mitä todennäköisimmin korjaavat sen. Lue probioottisesta kosmetiikasta lisää täällä!

Esse Sensitive Toner - kasvovesi 43,45 €, Esse Deep Moisturiser -kasvoide 57,50 €, Esse Sensitive Cleanser -puhdistusvoide 52,70 €, mm. PUR Hyvinvointikaupasta ja kauneushoitoloista.

Halpa ja hyvä huulimeikki

Kuukauden edullinen löytö on Maybellinen uusi nestemäinen mattahuulipuna. Pysyvyys, levittyvyys ja värin intensiivisyys ovat tämän hintaluokan tuotteelle hyviä, ja sävy Lover on yksinkertaisesti täydellinen.

Maybelline SuperStay Matte Ink -huulipuna, 6 eri sävyä, 16,90 €.

Paremmat kynnet kauniisti

Yksi ilahduttavimmista lanseerauksista tulee kynsisuosikki Essieltä. Uudet kynsilakat yhdistävät kauniit värisävyt ja hoitavat kynsituotteet: ne lupaavat sekä värin että avun kuiville, lohkeileville ja liuskoittuville kynsille helposti yhdellä ja samalla pullolla.

Lakat sisältävät kollageenia ja kameliauutetta sekä kynttä optisesti kirkastavia pigmenttejä. Parasta hoitavuuden lisäksi ovat sarjan huipputrendikkäät 12 eri sävyä.

Essie Treat Love & Color -kynsilakka, 12 sävyä, 15,90 €.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?