Tähtien ponnarikikka saa hiukset näyttämään paljon runsaammilta – tämän sinäkin osaat!

Jos käytät poninhäntää, tämä hiusvinkki on sinulle.

Malli Ashley Grahamin hiukset ovat usein joko auki tai korkealla, tuuhealla ponnarilla.

Poninhäntä on yksi helpoimmista arkikampauksista: tukka kasaan, kiinni hiuslenkillä ja look on valmis.

Perusponnarista saa kuitenkin parilla helpolla niksillä vielä paljon tavallista näyttävämmän ja upeamman kampauksen. Kikat kannattaa opetella ainakin juhlia tai muita tärkeitä tilaisuuksia varten, mutta ne ovat niin nopeita, että myös arkinen ponnari saa niiden kanssa runsautta ja viimeistellyn ulkomuodon.

Ensimmäinen vinkki tulee suoraan huippumalli Ashley Grahamilta ja tämän hiusstylistilta Justine Marjanilta, joka laittaa Ashleyn lisäksi esimerkiksi Shay Mitchellin, Kerry Washingtonin ja Khloé Kardashianin hiuksia.

Marjan jakaa yksinkertaisen neuvon Us Magazinessa.

  1. Levitä hiuksiin muotovaahtoa ja föönaa hiukset kuiviksi.

  2. Jaa hiukset kahtia ylä- ja alaosioihin ja kampaa ylempi osa tiukasti päälaelle harjalla, johon on suihkutettu hiuslakkaa. Kiinnitä yläosio tiukalle ponnarille.

  3. Tee sama hiusten alaosiolle ja kiinnitä se aivan ensimmäisen ponnarin taakse.

  4. Valmista! Lähekkäin olevat ponnarit näyttävät yhdeltä poninhännältä, kun hiuslenkit piilottaa niiden ympärille kiedotun hiussuortuvan alle.

Poninhännästä tulee runsaamman ja pidemmän näköinen, kun hiukset sitookin yhden osion sijaan lähekkäin kahdeksi ponnariksi.

Lisäksi muotovaahto ja hiusten kevyt kihartaminen luovat runsaan efektin.

Vielä kestävämmän ponnarikampauksesta saa ammattilaisten hiuslenkkiniksillä. Hiusstylisti Taavi Vuokkovaara näyttää videolla tavallisesta poikkeavan tavan ponnarin sitomiseen. Tällä tekniikalla poninhäntä pysyy paikoillaan koko päivän.

Poninhäntäkampauksen saa viimeisteltyä puolestaan lettiguru Heli Annalan vinkillä. Hiuslasso on jokaisen ponnarinkäyttäjän pakollinen väline, sillä sen kanssa ei tarvitse ollenkaan pinnejä. Hiuslenkki piiloutuu hiussuortuvan alle näppärästi. Katso ohjeet videolta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?