Kikka, jolla Vivi elvytti rohtuneet huulensa, kun mikään huulirasva ei enää auttanut – aikaa meni kaksi sekuntia

Huulille levitetään nyt tuttua voidetta uudella tavalla, kirjoittaa kauneustoimittaja Vivi Norokorpi.

Huulet kuin huippumalli Sara Sampaiolla? No, tällä konstilla ainakin melkein.

23.1.2018 19:00

Talvi kuivatti huuleni täysin, ja olin jo vähällä luopua toivosta. Yleensä tilannetta helpottava huulten ja huultenympärysihon kuoriminen ja perinteisellä Bepanthenilla tai muulla, kauneustoimittajallekin valtavalla huulirasva-arsenaalilla ei enää auttanut.

Pärjätään tässä sitten kevääseen asti rohtuneilla huulilla ja niiden ympäriltä hilseilevällä iholla ja hylätään viimeisetkin haaveet huulipunien käyttämisestä, ajattelin.

Viimeisenä hätäkeinonani tartuin eräänä iltana heti suihkun jälkeen silmänympärysvoiteeseen. Silmiini oli osunut juttu herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle tarkoitetun tuotteen soveltumisesta myös huulten ympärille, ja ajatus kuulosti loogiselta. Levitin voiteen reippaasti huulille ja kunnolla niiden reunojen yli.

Vaikutus oli välitön. Sekä huulet että iho niiden ympärillä näyttivät heti tasaisilta ja täyteläisiltä. Annoin voiteen imeytyä kunnolla, harjasin hampaat ja viimeistelin homman vielä uudella silmänympärysvoidekerroksella. Seuraavana iltana toistin rituaalin ja jatkoin samaa viikon verran – jonka jälkeen huuleni olivat kuin uudesti syntyneet.

Samasta kikasta vinkkaa nyt myös Popsugarin toimittaja Lauren Levinson, joka sai neuvon Charlotte Tilbury -brändin meikkitaiteilijalta Kate Synnottilta. Synnottin mukaan silmänympärysvoide kannattaa levittää yöksi kuin huulinaamioksi.

– Silmänympärysvoide on hellävaraista. Kaikki, mikä on hyvää silmien alueelle, on hyvää myös huultenympärysiholle ja huulille. Huultenympärysiho on kasvojen muuta ihoa ohuempaa.

En hylännyt huulirasvaa kokonaan, mutta iltaisin kauneusrutiineihini kuuluu nykyisin silmänympärysvoiteen sipaiseminen silmänalusten lisäksi huulten ympärille. Kikan avulla huulet näyttävät kauniilta ja kosteutetuilta, ja jopa mahdottomalta tuntunut mattahuulipunien käyttäminen talvikuukausina on taas mahdollista.

Oletko sinä löytänyt hieman erikoisempia kikkoja, joilla kauneuspulma on ratkennut? Kerro alla kommenteissa!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?