Helppoja kauneusvinkkejä nopeisiin aamuihin – näin Metti Forssell tekee sen - Tyyli - Ilta-Sanomat

Helppoja kauneusvinkkejä nopeisiin aamuihin – näin Metti Forssell tekee sen

Metti Forssell kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Nyt hän jakaa tehokkaimmat ihonhoito- ja meikkikikkansa.

20.1.2018 8:20

Pimeään vuodenaikaan aamulla herääminen ja varsinkin virkeän olon saavuttaminen saattaa tuntua haasteelliselta. Väsymys tuntuu kropassa ja mielessä, mutta näkyy eniten kasvoissa.

Itselläni on muutamia kauneusrutiineja, joita pyrin tekemään aamuisin väsyneen olon karkottamiseksi. Eloisa ja virkeä tunne kasvoilla saa mielenkin vireäksi ja koko olon pirteämmäksi tulevaa päivää varten!

Tässä muutamia helppoja vinkkejä kasvojen nopeaan freesaukseen.

1. Kasvojen pesu kylmällä vedellä!

2. Kosteusvoidetta meikin alla – ihon huolellinen kosteutus on tärkeää kestävän meikin kannalta, mutta huolellinen kosteutus saa ihon myös näyttämään virkeämmältä heti aamusta.

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator -geelivoide 36 €.­

3. Silmänympärysvoide jääkaappiin! Aamulla kasvot ja varsinkin silmät saattavat olla turvoksissa ja tehdä kasvoista väsyneen näköiset. Itse säilytän useita kasvovoiteita jääkaapissa, sillä tykkään levittää kasvoilleni kylmää voidetta, joka laskee turvotusta ja tuntuu iholla mukavan virkistävältä.

Lumene Klassikko kosteuttava silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille 7,50 €.­

4. Nuden värinen kajaali alaluomella saa silmät näyttämään suuremmilta ja eloisammilta.

Inglot Kohl Pencil -silmänrajauskynä 16,50 €.­

5. Kirkkaanpunainen huulipuna tuo kasvoille välittömästi piristystä. Silmämeikkiä ei tarvitse, kun valitsee tarpeeksi kirkkaan värin huuliin.

MAC Lipstick-huulipuna sävyssä Lady Danger 21,90 €.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?