Uudenvuoden mukavin asu – kolme kertaa näyttävä juhlatyyli - Tyyli - Ilta-Sanomat

Uudenvuoden mukavin asu – kolme kertaa näyttävä juhlatyyli

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Nyt pukeudutaan uudenvuoden juhlaan.

Sehän on näyttelijä Jessica Alba – kuin suoraan suomalaisena, talvisena juhlailtana! Tämän lookin kopioimme.

28.12.2017 18:51

Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Usein niiden ympärille voi myös luoda tyylikkään asukokonaisuuden helposti.

Juhlapäivänä ei tarvitse aina vetää päälle perinteistä mekkoa. Hienostunut ja yksinkertainen haalari lasketaan ehdottomasti klassikkovaatteiden joukkoon.

Haalari sopii sekä arki- että juhlakäyttöön, ja jo pelkissä juhlalookeissa sen voi muokata pienillä muutoksilla hyvinkin erilaisiksi asuiksi. Esimerkiksi huopahattu, buutsit, korkeat avokkaat, bleiseri ja pikkulaukku tuovat simppelille haalarille persoonaa.

Haalari voi siis olla myös ratkaisu uuden vuoden asuongelmiin. Näin asustat juhlahaalarin.

Musta huopahattu + hopeiset nilkkurit = 52,94 €

Klassinen haalari muuntuu moderniin ja trendikkääseen asuun yhdessä mustan huopahatun ja hopeisten nilkkureiden kanssa. Sopivan juhlavaa ja tyylikästä!

Punainen bleiseri + kukalliset sandaalikorkokengät = 53,99 €

Hienostunut vaatekappale saa kontrastia räväkän punaisesta bleiseristä ja kirjailluista kukkakuosisista sandaalikorkokengistä. Täydellinen yhdistelmä rentoa ja näyttävää!

Mustat avokkaat + musta sydänpikkulaukku + mustat korvakorut = 47,35 €

Haalari taipuu myös hienostuneen klassisiin ja perinteisempiin juhla-asukokonaisuuksiin yhdessä mustien avokkaiden, pikkulaukun ja korvakorujen kanssa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?